Søg
 

Super-ambulancen løb med den første arbejdsmiljøpris

Pressemeddelelse: Fredag d. 18. september 2015

Der ligger en skattekiste med penge både i EU og i fonde, og nu får de sjællandske virksomheder nemmere ved at hente penge hjem til innovation og udvikling.

Prisvinderne fejrede sejren foran denne Buick-ambulance fra 1931, som de selv havde taget med til konferencen. Kendere af tv-ser
Prisvinderne fejrede sejren foran denne Buick-ambulance fra 1931, som de selv havde taget med til konferencen. Kendere af tv-serien ”Matador” vil sikkert kunne identificere den som netop den ambulance, som i serien blev brugt til at smugle Hr. Stein til Sverige i. 

 ​​

Anæstesiologisk Afdeling på Holbæk Sygehus og Præhospitalt Center i Slagelse blev i eftermiddag belønnet for deres innovative samarbejde om at udvikle Region Sjællands nye bariatriske specialambulance, da projektet blev den første modtager af regionens nystiftede Arbejdsmiljøpris.

Sammen med æren og en plakette som det synlige bevis for at have vundet Arbejdsmiljøprisen 2015 fik prismodtagerne også en check på 20.000 kr. til at fortsætte indsatsen til gavn for arbejdsmiljøet.

​​- Arbejdsmiljøet er højt prioriteret i Region Sjælland, og vi har stiftet prisen for at skabe endnu mere opmærksomhed om vigtigheden og betydning af arbejdsmiljøarbejdet, siger direktør Marianne Evers, Koncern HR, der stod for overrækkelsen af prisen i forbindelse med regionens årlige Arbejdsmiljøkonference.
​​

Konferencen foregik i Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved, og de 375 konferencedeltagere afgjorde ved en afstemning, at arbejdet med specialambulancen fortjente prisen. 

De to andre nominerede var Anæstesi- og Operationsafsnittet på Nykøbing F. Sygehus, der har udarbejdet et ergonomisk kørekort for at forbedre det fysiske arbejdsmiljø, og Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus, der har udviklet et projekt til at forebygge fysiske arbejdsskader og reducere sygefravær som følge af skærmarbejde.Sådan se​​r specialambulancen ud. Den benyttes både til transport af bariatriske (svært overvægtige) patienter og til transport af mor og barn sammen i forbindelse med for tidligt fødte børn.​ 


 

Kontaktoplysninger for pressen

  • HR-direktør Marianne Evers, tlf. 40 87 36 33
  • Præhospital direktør Benny Jørgensen, tlf. 40 24 56 83.
Oprettet
18.09.15
Opdateret
18.09.15
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52