Søg
 

Sundhedsprisen går atter Facebook-vejen

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 16. juli 2013

Region Sjælland gentager succesen med at satse på det sociale medie, når årets Sundhedspriser skal uddeles

Siden 2008 har Region Sjælland hvert år uddelt sin Sundhedsprisen, en af Danmarks mest prestigefyldte på sundhedsområdet. Principperne omkring uddelingen har varieret lidt hen ad vejen, men i år holder man fast ved det nye Facebook-koncept, der fik premiere sidste år.

- Vi fik på flere måder godt udbytte af at bruge Facebook sidste år, fortæller regionsrådsmedlem Nicolai Nicolaisen, der sammen med politikerkollegerne Kirsten Devantier og Jette Leth Buhl udgør dommerpanelet.

- For det første så vi, at der blev indstillet rigtig mange velegnede kandidater til prisen på Facebook, og for det andet opnåede vi at få skabt stor interesse for prisen. Der var over 4.000 brugere, som aktivt gik ind på siden for at stemme, konstaterer Nicolai Nicolaisen og pointerer, at valget af Facebook som det bærende medie samtidig sikrer, at man når ud i hele regionen.

- Vi har tidligere haft udfordringer med markedsføringen af Sundhedsprisen, fordi regionen ikke har ét stort fælles medie, hverken blandt de trykte eller de elektroniske platforme. Facebook er et medie, som alle har adgang til, uanset hvor i regionen, de bor.

Afstemning frem til september

Allerede nu er der åbnet for indstilling af kandidater til Sundhedsprisen, og dermed er der også åbnet for at stemme på sin favorit. Enkeltpersoner, virksomheder, foreninger og organisationer kan indstilles, og kriterierne er, at man skal være hjemmehørende i Region Sjælland og gøre en ekstra indsats for sundheden, som tillige kommer andre til gode. Sidste år gik førstepræmien til Slagelse Svømmeklub, som også var Facebook-brugernes favorit.

Afstemningen løber frem til den 4. september, og den kandidat med de fleste stemmer går direkte i finalen. De to øvrige finalister udpeges af dommerne, som ligesom sidste år tager på besøg hos finalisterne, før de afgør, hvordan de tre priser på henholdsvis 30.000 kr., 15.000 kr. og 5.000 kr. skal fordeles.

Spændingen udløses med selve prisuddelingen torsdag den 10. oktober kl. 17 i Regionsrådssalen i Regionshuset i Sorø, hvor der i øvrigt samtidig vil blive uddelt tilsvarende priser blandt medarbejderne i Region Sjælland, som også konkurrerer om, hvem der gør mest – og bedst – for sundheden.

Følg med på facebook.com/sundhedsprisen og læs mere på www.regionsjaelland.dk.

Yderligere oplysninger:
Regionsrådsmedlem Nicolai Nicolaisen, tlf. 60 64 51 13

Oprettet
16.07.13
Opdateret
09.10.14
 

 Kontakt

 
Presseteamet
Alleen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52