Sundheds- og akuthus til 50 millioner et skridt nærmere

Pressemeddelelse: Torsdag d. 02. februar 2012

Over to tusinde nye kvadratmeter med blandt andet skadeklinik, ambulatorier, jordmoder, genoptræning og café er en del af det programoplæg til et Sundheds- og Akut i Kalundborg, som Regionsrådet godkendte den 2. februar 2012.

- De næsten 50 millioner kroner, som Kalundborg Kommune og Region Sjælland har til rådighed skal udnyttes optimalt til gavn for borgerne. Et så stort projekt tager tid, fordi det skal i EU-udbud, og vi forventer i denne måned at kunne indgå kontrakt med en totalrådgiver, så der ud fra det programoplæg, som er godkendt i dag, kan vedtage et deltaljeret projektoplæg til maj, siger Ole Marqweis, der er formand for regionens Sundhedsudvalg.

Programoplægget skitserer et nybyggeri på ca. 2300 kvadratmeter i 2 plan i tilknytning til det lægehus, som regionen har etableret i en bygning der tidligere har hørt til Kalundborg Sygehus. I programoplægget beskrives følgende funktioner i den nye bygning:

• Skadeklinik, lægevagt og akutbil
  • Radiologisk Afdeling og Klinisk Biokemisk Afdeling
  • Ambulatorier
  • Sygeplejeklinik, sundhedspleje og jordmoder
  • Sundhedsfremme, forebyggelse og genoptræning
  • Reception og café
  • Fællesområder.

Yderligere oplysninger:

Ole Marqweis
Formand for Sundhedsudvalget

02.02.12
02.02.12

Pressevagt

Presserum

Se pressemeddelelser og kontaktoplysninger for pressen.