Søg
 

Patienter kan selv booke blodprøver online

Pressemeddelelse: Fredag d. 01. februar 2019

Nu kan du som borger i Region Sjælland selv booke tid hjemmefra til at få taget blodprøver.

 

​Det nye bookingsystem, www.blodproever.dk, er fælles for hele regionen og kan bruges til at booke tid til blodprøve på sygehusene og i flere sundhedscentre.
 
Bookingsystemet betyder for dig som patient, at du kan være sikker på, at du kommer igennem til den tildelte tid, så godt det er muligt. På sygehusene og i sundhedscentrene håber man, at mange vil benytte sig af www.blodproever.dk.
 

Mere fleksibilitet til dig som patient

Når du som patient har fået en henvisning til blodprøve fra din læge, kan du logge på www.blodproever.dk med dit NemID og bestille en tid. Hvis du ikke har et NemID, kan du ringe til det pågældende prøvetagningssted og bestille en tid. Når du ankommer til ambulatoriet, skal du scanne dit sundhedskort i standeren. Herved får du et nummer samt den tid du har bestilt på www.blodproever.dk, og personalet ved, at du er ankommet.
 
Hvis du som patient er i et forløb, hvor din afdeling har planlagt gentagne blodprøvekontroller, skal du være opmærksom på, at det i enkelte tilfælde først vil være muligt at bestille tid til blodprøve fra præcis én uge forud for det aftalte tidspunkt. Hvis du prøver tidligere, vil det i nogle tilfælde ikke være muligt at bestille tid, da bestillingen endnu ikke er tilgængelig i laboratoriet. Der arbejdes i øjeblikket på en løsning.
 

Mere info

  • www.regionsjaelland.dk/blodproeve kan du få et overblik over, hvor du kan få taget blodprøve i Region Sjælland og oplysninger om åbningstider, tidsbestilling, adresser med mere
  • Det kræver en henvisning fra en læge at få foretaget blodprøve

Kontaktoplysninger for pressen

Ledende overbioanalytiker Merete Steensgaard-Hansen, Klinisk Biokemisk Afdeling Sjællands Universitetshospital, 93 57 03 46
Pressevagten, Region Sjælland, 57 87 50 52
 
 
 
 
 
 
Oprettet
01.02.19
Opdateret
01.02.19
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52