Ny vicedirektør ved Roskilde og Køge sygehuse

Pressemeddelelse: Mandag d. 02. marts 2015

Helle Gaub tiltræder stilling som vicedirektør ved Roskilde og Køge sygehuse 1. marts 2015.

​I det sidste halvandet har Helle Gaub været ansvarlig for at planlægge byggeriet af Universitetssygehus Køge, som er delt op i ni bygge-etaper. Opdelingen i ni etaper sikrer, at sygehusets drift kan opretholdes gennem hele byggeperioden.

Helle Gaub er fortsat projektdirektør for planlægning og byggeri af Universitetssygehus Køge og har været det siden 2013. Det har hele tiden været planen, at hun skulle skifte reference på et tidspunkt, når byggeprojektet var ovre de indledende faser.

Det er de nu, for byggeriet overgår i 2015 fra planlægningsfasen til byggefasen, og her er det vigtigt, at projektet har en tæt tilknytning til den daglige drift på sygehuset. Byggeprojektet refererer dog fortsat til styregruppe og direktion i Region Sjælland.

Helle Gaub siger:

- Den geografiske tilknytning er vigtig, og jeg glæder mig til at indtræde i sygehusledelsen ved Roskilde og Køge sygehuse. Det er glædeligt, at Region Sjælland får et universitetssygehus, og det er vigtigt for mig at understrege, at det er hele Regionens projekt.

Helle Gaub vil sikre, at der er fleksibilitet i byggeriet, da der med hendes egne ord ”ikke er noget, der står stille i Sundhedsvæsenet”.

Sygehusdirektør, Henrik Villadsen, er særdeles tilfreds med Helle Gaubs indtrædelse i sygehusledelsen:

- Vi skal både bygge og opbygge et universitetssygehus og det kræver rigtig stærke bånd og koordinering. Så det er en kæmpe gevinst at få Helle med på holdet allerede nu, og sammen med resten af sygehusledelsen glæder jeg mig virkelig til samarbejdet.

Sygehusledelsen for Roskilde og Køge Sygehuse vil i fremtiden bestå af sygehusdirektør Henrik Villadsen og vicedirektørerne Teis Andersen, Susanne Lønborg Friis og Helle Gaub.

Kontaktoplysninger for pressen:
Vicedirektør Helle Gaub, 24 96 97 34