Søg
 

Ny vicedirektør til Psykiatrien i Region Sjælland

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 27. juni 2017

Dorthe Juul Lorenz starter 1. august som ny vicedirektør for Psykiatrien. Hun har mere end 20 års erfaring fra det psykiatriske område i Region Syddanmark. Netop de erfaringer vil komme Psykiatrien til gode, mener direktør Michael Werchmeister.

​Siden 1. maj har Psykiatrien i Region Sjælland manglet en vicedirektør, og nu er der sat navn på. 1. august 2017 sætter Dorthe Juul Lorenz sig i stolen:

- Dorthe Juul Lorenz kommer aktuelt fra en stilling som funktionschef i Kvalitet og Udvikling i Region Sjælland. Her arbejdes blandt andet med med patientsikkerhed, regional kvalitet, rationel farmakoterapi, lægelig videreuddannelse og Broen til bedre sundhed. Desuden har hun arbejdet i mere end 20 år i Psykiatrien i Region Syddanmark, så hun har en stor indsigt i mange af de områder, som Psykiatrien til dagligt arbejder med. Det bliver en stor fordel for os og for den udvikling som Psykiatrien er i gang med i Region Sjælland, siger direktør for Psykiatrien i Region Sjælland, Michael Werchmeister.

Psykiatri i rivende udvikling

Dorthe Juul Lorenz glæder sig til at møde de nye udfordringer som vicedirektør for Psykiatrien:

- Jeg har tidligere erfaring med psykiatrien, så jeg ved, at det er et spændende og krævende område med særlige udfordringer. Det er også et område, som har sat gang i store forandringer og forbedringer. Jeg glæder mig meget til at starte i den nye stilling og opnå indgående kendskab til organisationen og medarbejderne i Psykiatrien, så vi sammen kan sætte retning for den fremtidige drift og udvikling, siger Dorthe Juul Lorenz.

Dorthe Juul Lorenz har en baggrund som sygeplejerske, suppleret med diplomuddannelse i offentlig ledelse og en masteruddannelse i kvalitet og ledelse. Derudover er Dorthe med på det første hold af 40 ledere fra sundhedsvæsenet i Danmark, som i 2017-18 deltager i Det nationale Ledelsesprogram.

Dorthe Juul Lorenz har tidligere været ansat som afdelingssygeplejerske og funktionsleder i Børne- og Ungdomspsykiatrien i Region Syddanmark og har stået i spidsen for flere udviklings- og gennembrudsprojekter.


Kontaktoplysninger for pressen:

Dorthe Juul Lorenz – vicedirektør for Psykiatrien i Region Sjælland – 29 29 10 87

Michael Werchmeister – Direktør for Psykiatrien i Region Sjælland -  58 53 60 01

Pressevagten i Region Sjælland – 57 87 50 52

 

 

 

 

 

 

Oprettet
27.06.17
Opdateret
29.06.17
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52