Søg
 

Ny vicedirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 14. marts 2017

Charlotte Bøll Larsen tiltræder 1. april 2017 som vicedirektør i Sygehusledelsen for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Hun kommer fra en stilling som planlægningschef for sygehusvæsenet i Region Sjælland.Charlotte Bøll Larsen har været ansat i Region Sjælland i mere end otte år – først som konsulent og gennem de seneste fem år som planlægningschef i Kvalitet og Udvikling i Regionshuset. Her har hun beskæftiget sig med sygehusplan, sygehusbyggerier, udvikling af akutområdet og specialeplanlægning. Det har betydet en bred samarbejdsflade til samtlige sygehuse i regionen.

- Vi får en vicedirektør med et solidt kendskab til sygehusområdet, et stort netværk på både sygehusene og i Regionshuset. Vi glæder os til at drage nytte af Charlottes erfaring og hendes kvalifikationer, siger sygehusdirektør Vagn Bach.

Charlotte Bøll Larsen ser frem til at blive en del af Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse og samarbejde med personale og sygehusledelse:

– Vi skal sammen fortsætte den positive udvikling. Mit fokus i arbejdet skal i særlig grad være på videreudviklingen af vores akutte patientforløb og på nytænkning af vores planlagte og ambulante patientforløb, siger Charlotte Bøll Larsen.

Charlotte Bøll Larsen er 42 år og uddannet cand.scient.adm. Hun bor i Sorø sammen med sin mand og tre børn på 6, 10 og 11 år.

Sygehusledelsen for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse består hermed af sygehusdirektør Vagn Bach og vicedirektørerne Trine Holgersen og Charlotte Bøll Larsen.

Foto til download:
Charlotte Bøll Larsen.jpg

Foto: Gert Ellegaard


Kontaktoplysninger for pressen:

Pressevagten, Region Sjælland, 57 87 50 52

 
 
Oprettet
14.03.17
Opdateret
14.03.17
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52