Søg
 

Ny sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Pressemeddelelse: Fredag d. 15. april 2016

Vagn Bach bliver ny sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse.

​Vagn Bach har været en del af ledelsen siden 2009, og siden februar 2016 har Vagn Bach fungeret som konstitueret sygehusdirektør. Han glæder sig til at fortsætte den udvikling, som sygehuset netop nu er i gang med.

Vagn Bach er speciallæge i anæstesiologi, har en Master i ledelse og erfaring med ledelse på alle niveauer i sygehusvæsenet, lige fra afsnitsledelse for intensiv afdeling, ledende overlæge for Anæstesi og operationsafdeling samt Akutafdelingen på Hillerød Sygehus til sygehusledelse:

- Sygehusene i Region Sjælland og ikke mindst Næstved, Slagelse og Ringsted er midt i en god udvikling. Det er en udvikling som ikke sker uden udfordringer, og jeg glæder mig til at skulle lede den videre udvikling og løse de udfordringer, der følger med.

Solidt og effektivt sundhedsvæsen

Vagn Bach lægger vægt på synlig og resultatorienteret ledelse, der er støttende, motiverende samt bygger på uddelegering af ansvar og kompetence, og det er vigtig med de udfordringer, som sygehusene står overfor:

- Det hele handler om at skabe et solidt og effektivt sundhedsvæsen, så man som borger får den bedst mulige behandling på det rigtige tidspunkt. Vi er i gang med at forbedre de fysiske forhold i Slagelse med ny akutafdelingen, og nyt akuthus med plads til akutte patienter, både voksne, børn og fødende. Samtidig skal vi skabe et godt og velfungerende specialsygehus i Næstved med fokus på blandt andet udskiftninger af hofter og knæ, ambulant virksomhed og andre former for planlagt behandling. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et engageret og kompetent personale som bakker op og yder en stor indsats for at dette kan lykkes, fortæller den nye sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, Vagn Bach.

Den positive udvikling fortsætter

Koncerndirektør i Region Sjælland, Lars Onsberg Henriksen, er glad for at Vagn Bach har takket ja til jobbet:

- Med Vagn Bach får vi en mand, som kan fortsætte den positive udvikling for sygehusene. Han er allerede velkendt med de udfordringer der er, og har været en af de bærende kræfter i den udvikling som allerede er i gang. Vagn Bach er dygtig, vidende og kompetent, og vi er derfor meget glade for, at Vagn Bach har sagt ja til at stå i spidsen for at gennemføre alt dette og fortsætte udviklingen.

Første opgave for Vagn Bach som ny sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse bliver fredag den 15. april, hvor første spadestik til det nye byggeri ved Slagelse Sygehus påbegyndes.

Vagn.bach.jpg


 Kontaktoplysninger for pressen:

Sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted, Vagn Bach, 30 70 88 24

Pressevagten for Region Sjælland, 57 87 50 52

 
Oprettet
15.04.16
Opdateret
15.04.16
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52