Søg
 

Ny pris til Psykiatrisygehuset i Slagelse

Pressemeddelelse: Torsdag d. 27. oktober 2016

Endnu en pris til det nye Psykiatrisygehus i Slagelse. Det er det anerkendte arkitektmagasin ”The Architectural Review”, der har tildelt prisen og begrundet det med den nye åbne tankegang om et tabulagt emne.

Det har været et år med flere priser til det nye Psykiatrisygehus i Slagelse. Byggeprojektet har tidligere modtaget både bygherreprisen og farveprisen og anerkendes nu med endnu en pris.

Et af verdens ledende magasiner indenfor arkitektur, ”The Architectural Review”, har udvalgt byggeriet som vinder af ”The Architectural Review Healthcare Award 2016”.

Magasinet fremhæver projektets tilgang til at skabe et sygehus til borgere, der som oftest har det skidt, er stigmatiserede og med tabulagte problemer.

- Vi er stolte over det psykiatriske sygehus i Slagelse. Det er en unik bygning, hvor der virkelig er gjort mange tanker. Der er virkelig også tænkt ud af boksen, og det gør sygehuset så unikt. Derfor er det rart, at nogle af de store arkitekter ude i verden også kan se det, og anerkender det, siger projektchef Henrik Bendix Olsen

Psykiatrisygehuset i Slagelse er desuden nomineret til flere priser. 16. til 18. november afgøres det om byggeriet skal præmieres som verdens bedste sundhedsbygning i ”World Architecture festival” i Berlin.

Link til artikel om prisen til Psykiatrisygehuset i The Architectural Review
 

Foto til download:

Psykiatrisygehuset Slagelse

Psykiatrisygehuset Slagelse 2

 

Oprettet
27.10.16
Opdateret
27.10.16
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52