Søg
 

Ny ledende overlæge til Medicinsk Afdeling

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 02. oktober 2018

- Jeg glæder mig til at blive del af et akutsygehus, der ikke er større, end at man kan finde løsninger på tværs. Sådan siger Christian Christiansen, der 1. november 2018 tiltræder som ledende overlæge for Medicinsk Afdeling på Nykøbing F. Sygehus.


Det er en erfaren herre, der nu skal indgå i afdelingsledelsen. Christian Christiansen kommer fra en stilling som ledende overlæge for Fælles Akut Modtagelse på Sydvestjysk Sygehus.
 
Christian Christiansen er 62 år, uddannet endokrinolog og desuden forsker - ph.d. - og foredragsholder, primært inden for diabetes. Han har udgivet artikler i både danske og udenlandske tidsskrifter. De senere år er ledelse blevet en stadig større del af hverdagen:
- Jeg interesserer mig for, hvordan vi organiserer os og udvikler fagligheden samtidig med samarbejdet. Personalet skal trives, og patienterne får noget godt ud af det, siger Christian Christensen.
 
Sygehusdirektør Ricco Dyhr glæder sig til samarbejdet: - Det har været et yderst kompetent ansøgerfelt, og jeg er overbevist om, at Christian Christiansen bliver en drivkraft for tiltag til medarbejdere og patienternes bedste.
 
Selv beskriver Christian Christiansen sig som en meget vedholdende og resultatorienteret person, der forsøger at forenkle ting, så de bliver nemme at gå til.
For nogle år siden flyttede Christian Christiansen med sin kone fra Jylland til Farum, hvor de bor i dobbelthus med søn, svigerdatter og børnebørn.
 

Foto

Christian Christiansen.jpg


Kontaktoplysninger for pressen

Sygehusdirektør Ricco Dyhr, 20 78 02 38
 
 
Oprettet
02.10.18
Opdateret
02.10.18
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52