Søg
 

Ny koncerndirektør til Region Sjælland

Pressemeddelelse: Mandag d. 14. november 2016

​Lone Lindsby bliver ny koncerndirektør og indtræder i den øverste ledelse af Region Sjælland. Lone Lindsby kommer fra en stilling som programdirektør i Forsvarsministeriet for Nyt Kampfly Program og er tidligere koncerndirektør i DSB.

Billede af Lone Lindsby

- Med Lone Lindsby får vi en stærk topleder med en stor ekspertise i styring, udvikling og samarbejde, siger adm. direktør Per Bennetsen, Region Sjælland.

Som koncerndirektør indtræder Lone Lindsby i direktionen for Region Sjælland, en arbejdsplads med over 17.000 medarbejdere inden for sundhedsvæsenet, psykiatri, regional udvikling og specialiserede sociale tilbud.

- Lone Lindsby skal være med til at gå forrest med udviklingen af den værdibaserede styringsmodel i Region Sjælland, hvor vi styrer efter, hvad der giver værdi for patienten. Hun får også et særligt ansvar i forbindelse med styringsmæssige opgaver ved store projekter, for eksempel byggeriet af Sjællands Universitetshospital i Køge, fortæller Per Bennetsen.

Lone Lindsby tiltræder 15. januar 2017.

- Jeg glæder mig meget til, i samarbejde med ledere og medarbejdere, at være med til at skabe sammenhængende løsninger og udvikling i Region Sjælland, siger Lone Lindsby.

Den røde tråd i Lone Lindsbys karriere har været strategisk ledelse og at nå i mål med store, komplekse strategiske og tværgående programmer. Som programdirektør i Nyt Kampfly Program har Lone Lindsby siden 2013 været ansvarlig for anskaffelsen af Danmarks næste generation af kampfly. De foregående 12 år varetog hun lederroller i DSB, senest som koncerndirektør og medlem af koncernledelsen i 2007-2012. Herunder som ansvarlig for DSBs koncernstrategiplaner ”Sporskifte 2010” og ”Et sundt DSB”.

Lone Lindsby (51) er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet i 1991.

Billeder:
Lone Lindsby.jpg
Lone_Lindsby.jpg


Kontaktoplysninger for pressen:

Adm. direktør Per Bennetsen, 30 66 03 77
Pressevagten, Region Sjælland, 57 87 50 52


 
 
Oprettet
14.11.16
Opdateret
14.11.16
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52