Nærklinikken Nakskov udvider

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 13. oktober 2020

Tilgangen af patienter til Nærklinik Nakskov er så stor, at den er vokset ud af sine rammer. Region Sjælland udvider derfor klinikken og ansætter mere sundhedspersonale for at kunne tage flere patienter ind.

​Da Nærklinik Nakskov åbnede i marts måned, fik klinikken tilknyttet 1681 borgere. På de syv måneder, der er gået siden, er antallet mere end fordoblet, og flere borgere vil gerne tilknyttes klinikken. Derfor vælger Region Sjælland nu at udbygge klinikken.

- Nærklinikken dækker et stort behov, og ud fra de tilbagemeldinger, vi modtager, er borgerne tilfredse og glade for tilbuddet. Og flere vil gerne til. Derfor er vi gået i gang med at ansætte sundhedspersonale og udbygge lokalerne, så vi kan tilgodese ønsket fra de borgere, der gerne vil tilknyttes klinikken,  fortæller funktionschef for Nærklinikker, Hanne Schjøning.

Ombygningen af lokalerne betyder, at der vil være midlertidigt lukket for tilgang af nye patienter. Klinikken vil dog fortsat varetage behandling af nuværende patienter.

Samme adresse

Nærklinikken flytter ikke adresse, men udvider ved at ombygge og inddrage flere lokaler i den eksisterende bygning. Udsigten til flere kvadratmeter glæder Hanne Schjøning.

Med udbygningen vil vi også kunne sikre, at vi overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til afstand mellem patienter i eksempelvis venteområdet, samtidig med, at vi kan betjene flere borgere i regionen, siger Hanne Schjøning.

Udvidelsen forventes at være færdig inden for de næste par måneder.

Kontaktoplysninger for pressen

Funktionschef for Nærklinikker, Hanne Schjøning, Det Nære Sundhedsvæsen, Region Sjælland, 24 60 58 27

13.10.20
13.10.20