Søg
 

Hvem skal have Sundhedsprisen?

Pressemeddelelse: Mandag d. 01. januar 1900

Kender du en forening, en virksomhed eller en person, der udbreder sundhed og fortjener et kontant skulderklap for indsatsen?

​Sådan spørger Region Sjælland, der står klar med 50.000 kroner til sunde initiativer. Netop nu kan du indstille kandidater eller selv søge prisen.

Sidste år var det skovejer og skovrider Søren Paludan, der vandt Region Sjællands Sundhedspris. Det gjorde han for sit projekt i Kærehaveskoven, hvor en lang række faciliteter som fx en fitnessbane, et handicapvenligt stisystem, bålhytter og aktiviteter som orienteringsløb og skattejagt via sms har inspireret flere til at bruge naturen aktivt. Også Sydhavsøernes Frugtfestival i Sakskøbing og BMI Brikken, der arbejder non-profit til fordel for mennesker, der lider af overvægt, fik en del i Sundhedsprisen sidste år. Spørgsmålet er, hvem der skal dele de 50.000 kroner i år?  

Du kan læse mere om Sundhedsprisen og indstille din kandidat på Region Sjællands hjemm​eside. Følg også Sundhedsprisen på Facebook, hvor du senere på efteråret kan være med til at stemme på dette års vinder. 

Sidste frist for at indstille kandidater er mandag den 10. november 2014.

Kontaktoplysninger for pressen:

Hanne Ahrensbøll, kommunikationschef, e-mail hal@regionsjaelland.dk

Oprettet
05.09.14
Opdateret
01.04.19
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52