Søg
 

Holbæk Sygehus er stadig i gang trods storbrand

Pressemeddelelse: Onsdag d. 06. juni 2018

Kort før midnat brød en stor brand ud i vaskeriet tilknyttet Holbæk Sygehus. Sygehusets patientbygninger er ikke berørt af branden. Regionsrådsformanden glæder sig over et effektivt beredskab.

​Vaskeriet ved Holbæk Sygehus er totalt nedbrændt efter en storbrand brød ud kort før midnat tirsdag aften. Godt 4.000 m2 bygning er brændt ned, og branden er slukket. Men der vil det næste døgn stadig være en del efterslukning.​

- Det har været en rigtig voldsom brand. Men heldigvis er der ikke sket nogen personskade, og vi har haft et effektivt beredskab. Der er ydet en stor indsats, og det vil jeg gerne takke for, siger Heino Knudsen, regionsrådsformand i Region Sjælland. 

Sygehuset fungerer 

Trods branden er der stadig åbent for patienter på Holbæk Sygehus. Bygningen, som er brændt, ligger et stykke fra selve sygehuset, og derfor kan hele sygehusets funktion opretholdes. Der er sket store skader, men det er skader, som begrænser sig til forsyninger af linned, mad, varmt vand og lignende ting. 

Branden kommer således ikke umiddelbart til at have nogen indvirkning for sygehusets patienter. De kan fortsat komme til deres tider. Parkeringen omkring sygehuset er begrænset, og derfor opfordres man til at finde alternative parkeringsmuligheder, hvis man skal på Holbæk Sygehus.


Kontaktoplysninger for pressen 

Heino Knudsen, regionsrådsformand i Region Sjælland: 51 14 54 96

Pressevagten i Region Sjælland: 57 87 50 52

 

 

Oprettet
06.06.18
Opdateret
21.06.18
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52