Søg
 

Har du regionens dejligste smil?

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 16. oktober 2012

Undersøgelser viser, at flere unge vælger tandlægebesøgene fra, når de forlader skoletandplejen. Konsekvenserne kan være dårlige tænder og store tandlægeregninger senere i livet. Region Sjællands Tandpleje sætter netop nu fokus på de unges tandhygiejne.

Region Sjælland kårer regionens dejligste smil. Postkort, der er uddelt på uddannelsesinstitutioner, gør opmærksom på kampagnen

​​

​Et smil bliver flottere, hvis tandsættet er sundt. Det er mantraet på Facebook-siden "Regionens dejligste smil", hvor Region Sjællands Tandpleje giver gode råd om tandpleje og til november kårer Regionens dejligste smil.

Brugerne kan uploade deres egne billeder og deltage i konkurrencen om biografbilletter og en iPad.

19-årige Cecilie Jung Sørensen fra Høng er et af de smil, der er stemt direkte i finalen. Selv om hun især synes, at konkurrencen om iPad’en er spændende, læser hun også nogle af rådene på siden.

- Jeg følger med inde på siden. Jeg kigger på de andre deltagere, og jeg holder øje med, hvornår konkurrencen slutter. Men jeg læser også opdateringerne og klikker mig ind på de sider, der bliver linket til. Det er meget godt at få nogle facts og råd om tandpleje, også selv om jeg ikke altid læser alle opdateringerne helt, fortæller Cecilie Jung Sørensen.

Udover de gode råd og fakta om tænder og tandpleje er der løbende afstemninger og andre sjove indslag på siden. For eksempel har brugerne fortalt, hvor ofte de skifter deres tandbørste, og de har fået tip om apps til telefonen, der kan gøre det lidt sjovere at børste tænder.

 

Du kan stadig nå at være med
 

De sidste tre finalister til konkurrencen om at blive Regionens dejligste smil skal findes i de kommende uger, så man kan stadig nå det, hvis man vil være med i konkurrencen om en iPad. Regionens dejligste smil kåres den 5. november 2012. Alle borgere i Region Sjælland kan deltage. Det gælder også ansatte i regionen.

Se kampagnen og deltag her: http://www.facebook.com/regionsmil

Billedtekst:
Region Sjælland kårer regionens dejligste smil. Postkort, der blandt andet er delt ud på uddannelsesinstitutioner, gør de unge opmærksom på kampagnen. Foto: Colourbox


 

Kontaktperson for pressen:

Kommunikationschef Hanne Ahrensbøll

Oprettet
16.10.12
Opdateret
01.04.19
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52