Søg
 

Fornem pris til Køge Sygehus

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 24. marts 2015

Medicinsk Afdeling første modtager af nystiftet pris, Uddannelsesprisen

Tidligt i morges fik Medicinsk Afdeling på Køge Sygehus en fornem hædersbevisning, da afdelingen modtog Uddannelsesprisen. Prisen uddeles af Institut for Klinisk Medicin under Københavns Universitet, og det var første gang, at prisen blev uddelt.

Formålet med den nye pris er at yde en påskønnelse til sygehusafdelinger, som gør en særlig indsats i forbindelse med undervisningen af de medicinstuderende under deres kliniske ophold, og ifølge institutleder, professor Lars Bo Nielsen, var Medicinsk Afdeling i Køge et oplagt valg:

- Her ydes et flot arbejde for de lægestuderende under deres ophold. De studerende har været meget, meget glade for deres tid på Køge Sygehus, og samtidig har afdelingen selv gjort noget for at udbrede kendskabet til den indsats, de gør for de studerende, blandt andet ved at skrive en artikel i Ugeskrift for Læger.

Årelang indsats

Ledende overlæge Troels Bock, Medicinsk Afdeling: - Prisen og anerkendelsen er et dejligt skulderklap til afdelingen og Køge Sygehus for det arbejde, der er blevet udført i årevis her for at gøre det til et særligt godt uddannelsessted.

- Vi har fået en viden, som er vigtig også at bære med over i det nye universitetssygehus, hvor vi skal kombinere fordelene ved det mindre sygehus med de gevinster, som et stort og mere specialiseret sygehus fører med sig.

Selve prisen består af et diplom, som ved overrækkelsen blev suppleret af blomsterbuketter til to af ildsjælene bag arbejdet med de lægestuderende, overlæge og professor Peter Bytzer samt overlæge Lasse Bremholm Hansen.

Billedtekst:

To prisoverrækkere og to prismodtagere på Køge Sygehus. Fra venstre er det viceinstitutleder Jesper Hastrup Svendsen, professor og overlæge Peter Bytzer, overlæge Lasse Bremholm Hansen og institutleder, professor Lars Bo Nielsen. Foto: Gert Ellegaard, Region Sjælland

 

Billede:

DSC_8755 medium.jpg


Kontaktoplysninger for pressen:

Ledende overlæge Troels Bock, Medicinsk Afdeling, Køge Sygehus, tlf. 47322401

 


 
Oprettet
26.03.15
Opdateret
26.03.15
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52