Søg
 

50.000 kr. søger ejermænd

Pressemeddelelse: Tirsdag d. 20. august 2013

Slutspurt for Sundhedsprisen 2013 i Region Sjælland

50.000 kr., fordelt til tre vindere. Sådan er scenariet for Sundhedsprisen 2013 i Region Sjælland, der i år uddeles for sjette gang og dermed er blevet en tradition i regionen. Der er 30.000 kr. til vinderen, mens anden- og tredjepræmien er på henholdsvis 15.000 og 5.000 kr.

- Vi bruger Facebook igen i år til at få så mange velegnede kandidater som muligt at vælge imellem, fortæller regionsrådsmedlem Kirsten Devantier, der sammen med sine politikerkolleger Jette Leth Buhl og Nicolai Nicolaisen udgør dommerpanelet.

Facebook-afstemning

Brugerne på Facebook afgør ved en afstemning her, hvem den ene af årets finalister skal være, mens dommerpanelet selv finder de to andre blandt de indstillede kandidater. Alle finalister får besøg af dommerne, inden panelet træffer beslutning om rækkefølgen, når priserne uddeles torsdag den 10. oktober i Regionshuset i Sorø.

Enkeltpersoner, virksomheder, foreninger og organisationer kan indstilles til prisen, hvis de har gjort en ekstra indsats for sundheden, som kommer andre til gode, og hvis de er hjemmehørende i Region Sjælland.

Frist til 29. august

Sidste frist for at indstille kandidater er torsdag den 29. august, så slutspurten er ved at sætte ind. Afstemningen på Facebook løber dog et par dage længere og slutter den 4. september.

 - Vi har tidligere set, at mange venter med at lave deres indstilling til sidste øjeblik, men det er jo ikke en fordel, når man allerede fra første dag har mulighed for at afgive sin stemme på Facebook. Derfor opfordrer vi til, at man kommer med sit forslag så hurtigt som muligt, understreger Kirsten Devantier, der sidste år sammen med de andre i dommerkomiteen kunne overrække førstepræmien og de 30.000 kr. til Slagelse Svømmeklub.

Udover Facebook er det også muligt at indstille sin kandidat via Region Sjællands hjemmeside, www.regionsjaelland.dk.

Yderligere oplysninger:

Regionsrådsmedlem Kirsten Devantier, tlf. 40 62 75 04

 
Oprettet
20.08.13
Opdateret
26.08.13
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52