Søg
 

Besøg fremtidens hospital i Køge nu

Tirsdag d. 20. august 2019

Den 1. september mellem kl. 10 og 13 er der Åbent Hospital på Sjællands Universitetshospital i Køge, hvor byggeriet af den største etape netop er gået i gang. Kom og se, hvordan fremtidens hospital skal indrettes.


Alle er velkomne til en helt unik tur ind i fremtiden, når Sjællands Universitetshospital i Køge den 1. september holder Åbent Hospital.
 
- Vi glæder os til at vise vores helt nye modeller af sengestue, operationsstue, undersøgelsesrum og logistikrum frem. Det er en sjælden mulighed for at få indblik i, hvordan rummene i det nye hospital kommer til at se ud, siger projektdirektør Helle Gaub.
 
Modellerne af de nye rum er bygget i naturlig størrelse, så man kan bogstavelig talt spadsere lige ind i fremtidens hospital. Modellerne er bygget af hospitalets totalentreprenør og skal bruges til at sikre kvaliteten i det færdige byggeri.
 
Borgerne kommer til høre om robotter, der skal transportere varer og udstyr rundt på hospitalet, og om digitale løsninger, der kommer til at lette patienternes og de ansattes dagligdag. Planen for den kunstneriske udsmykning af den fremtidige foyer bliver vist frem, og byggeprojektets medarbejdere står klar til at guide gæsterne gennem udstillingen og dele ud af deres viden. Der bliver også mulighed for at kigge ind i universitetshospitalets store byggeplads og få svar på spørgsmål om, hvordan man styrer så stort et byggeri midt i et hospital i drift.

Åbent Hospital er en del af Danske Regioners kampagne "Vi bygger for livet". Det er tredje år i træk, der holdes Åbent Hospital på hospitalsbyggerier over hele landet.

Åbent Hospital på Sjællands Universitetshospital, Køge

Søndag den 1. september kl. 10-13.
Gratis adgang, tilmelding er ikke nødvendig.

  • Oplev 1:1 modeller af fremtidens sengestue, operationsstue, behandlingsrum og logistikrum
    Xperience - Lykkebækvej 2
  • ​Besøg udstilling om fremtidens hospital, hvor vi kommer 360 grader rundt om projektet. Man kan høre om logistik, teknologi, sengestuen og bæredygtighed og få et kig ind på byggepladsen.
    Vandrehallen via Hovedindgangen, Lykkebækvej 1

Læs mere

www.vibyggerforlivet.dk​​​

Oprettet
20.08.19
Opdateret
03.10.19
 

 Kontakt

 
Pressevagt
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 57 87 50 52

SUH, Køge

AkuthjælpLedige stillinger på Sjællands Universitetshospital, Køge