Børn i alderen 12 til 15 år inviteres til vaccination

Onsdag d. 14. juli 2021

Invitationen til vaccination af børn i alderen 12 til 15 år bliver udsendt i dag d. 14. juli 2021. Det betyder, at forældre i Region Sjælland igen skal holde ekstra øje med e-Boks.

​I Region Sjælland har alle på 16 år og derover allerede modtaget invitation til vaccination mod COVID-19. Nu er tiden kommet til børn fra 12 år og op opefter.

For Region Sjælland drejer det sig om cirka 36.000 børn, der bliver tilbudt vaccination med Pfizer/Biontech, og dermed får en endnu større del af regionens borgere nu mulighed for beskyttelse mod COVID-19.

Børnene inviteres via forældrenes e-Boks, og der kan bestilles tid via vacciner.dk. Børn på 15 år modtager selv invitationen i deres egen e-Boks, og deres forældre får tilsendt en kopi.

Tid til vaccination af børn mellem 12 og 15 år vil kun kunne bookes i vores vaccinationscentre i:

• Holbæk (Holbæk sportsby)
  • Roskilde (Roskilde kongrescenter)
  • Herfølge (Herfølgehallen)
  • Næstved (Arena Næstved)
  • Slagelse (Slagelse Hallen)
  • Nykøbing F. Sygehus

Vaccinationen vil foregå i disse centre, da man her har et særligt set-up for vaccination af børn, og der etableres børnespor i vaccinationscentrene til netop denne målgruppe. En erfaren børnesygeplejerske underviser personalet i håndtering af børn, så børnene får en tryg oplevelse.

De første tider vil være tilgængelige fra fredag i Roskilde, Slagelse, Herfølge og Holbæk, lørdag i Nykøbing Falster, og søndag vil der være tider i Næstved.

Børnene skal følges af en forældremyndighedsindehaver, der skal give samtykke til vaccination.

14.07.21
14.07.21