Region Sjælland opretter krisehjælp til minkavlere

Onsdag d. 11. november 2020

Psykiatrien i Region Sjælland stiller krisehjælp til rådighed for Region Sjællands og Region Hovedstadens minkavlere. Minkavlerne kan døgnet rundt kontakte Region Sjællands hotline på tlf. 93 56 85 90.

Region Sjælland har aktiveret et psykosocialt beredskab, der tilbyder krisehjælp til minkavlere, deres familier og deres ansatte i den østlige del af Danmark.

Der er oprettet en hotline, der døgndækkes af Psykiatrien i Slagelse. Her vurderer sundhedsfagligt personale følgende:
  • ​Er der behov for akut krisehjælp hos Psykiatrisk Akutmodtagelse
  • Hvis ikke der er tale om akut krisehjælp, afdækkes hvilket behov ​der er, og Region Sjælland sikrer kontakt til den pågældende kommune med henblik på socialassistance, kriseterapi eller lignende.

Få hjælp her

Det er normalt, at når mennesker udsættes for en voldsom hændelse, at der i tiden efter kan opstå en række reaktioner. Derfor har Region Sjælland samlet vigtige informatioer til personer, der har været udsat for en voldsom hændelse.

Informationerne er samlet i en folder, og her kan du læse nærmere om hvilke reaktioner, der er normale hos både børn og voksne, hvad du kan gøre, og hvilken hjælp du kan få i din situation.

Har du behov for krisestøtte? Kontakt hotlinen på 93 56 85 90.
11.11.20
11.11.20