Ny vicedirektør på Holbæk Sygehus

Torsdag d. 02. september 2021

Den 1. oktober 2021 tiltræder Gitte Jensen-Fangel som ny vicedirektør med sundhedsfagligt ansvar på Holbæk Sygehus. Hun kommer med en bred og mangeårig ledelses- og praksiserfaring fra sundhedsvæsenet.

Gitte Jensen-Fangel.jpg​Gitte Jensen-Fangel er 60 år og aktuelt vicedirektør i Landbrugsstyrelsen. Hun har tidligere været vicedirektør på Amager Hospital og senere vicedirektør på Herlev Hospital og Bispebjerg- og Frederiksberg Hospitaler.

Yderligere har hun som programdirektør stået i spidsen for implementering og udvikling af Sundhedsplatformen i både Region Hovedstaden og Region Sjælland. Før dette var hun blandt andet ledende oversygeplejerske og afdelingssygeplejerske inden for henholdsvis det onkologiske og anæstesiologiske speciale.

- Med Gitte får vi en stærk leder med masser af viden og kompetence inden for ledelse og sundhedsfaglig udvikling og kvalitet. Gitte har en klar vision om at bidrage til en kontinuerlig udvikling af Holbæk Sygehus. Jeg glæder mig meget til at byde hende velkommen på holdet, siger sygehusdirektør Torben Dencker Rasmussen.

Gitte Jensen-Fangel er uddannet sygeplejerske i 1984 og har siden gennemført en Master of Management Development (MMD) ved Copenhagen Business School.

Holbæk Sygehus er et ambitiøst sygehus, der sætter en ære i løbende at
udvikle og forbedre sine tilbud til patienterne – og det motiverer Gitte Jensen-Fangel i hendes nye rolle:

- Jeg ser frem til at være del af et hold, der går efter bolden. Jeg har visioner om et godt flow og en stærk faglighed som del af den gode sygehuspraksis, der er båret af engagerede og motiverede medarbejdere, og som vægter patienttilfredsheden højt, siger Gitte Jensen-Fangel.

Gitte Jensen-Fangel, der snart flytter fra Amager til Lejre, kommer til at indgå i sygehusledelsen, som desuden består af vicedirektør med lægefagligt ansvar Dan Brun Petersen og sygehusdirektør Torben Dencker Rasmussen.​
02.09.21
02.09.21