Søg
 

Midlertidig lukning af jordemoderkonsultation og blodprøvetagningi Korsør

Onsdag d. 15. maj 2019

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse har en jordemoderkonsultation og et blodprøvetagningsted på Caspar Brandts Plads i Korsør.

​​Bygningen er for øjeblikket under renovering, hvilket medfører betydelige gener i form af støj samt støv og snavs fra byggeriet. 

Sygehuset har derfor i år startet sommerferielukningen tidligere og slutter den senere, mens ombygningen foregår – forventeligt frem til 1. september 2019. 

Under den midlertidige lukning i Korsør forventes det, at der vil komme flere borgere til blodprøvetagning i ambulatoriet på Slagelse Sygehus. Antallet af prøvetider fra 7.30 til 9.30 i perioden frem til sommerferien (til og med uge 25) udvides derfor. Det er det tidsrum, hvor der under normale omstændigheder er åbent i Korsør. Igen i uge 34 og 35 udvides antallet af prøvetider. 

Åbningstider i blodprøveambulatoriet på Slagelse sygehus, Fælledvej 13, er mandag til fredag 07:00 – 14:00.  Der er mulighed for at bestille tid på forhånd for at undgå ventetid. Dette kan gøres på: www.blodproever.dk Tidsbestilling kan også foregå telefonisk på tlf. 56 51 78 78 alle hverdage kl. 10.00-12.00. 

Borgere, der skal have taget blodprøve, kan også benytte de øvrige blodprøvetagningssteder i Region Sjælland. 
 
De gravide henvises primært til jordemoderkonsultationen på Slagelse Sygehus, men også her er der mulighed for at vælge et andet tilbud i regionen.   

Information om befordringsregler ifm. fx blodprøvetagning kan findes her
Oprettet
15.05.19
Opdateret
15.05.19