Søg
 

Har du lyst til at gøre en forskel på sygehusene?

Torsdag d. 02. december 2021

Er du læge, sygeplejerske, SOSU-assistent eller ønsker du bare at give en hjælpende hånd? Så hører Region Sjælland gerne fra dig.

​Personalet på Region Sjællands sygehuse har travlt. Derfor søger regionen nu hjælp til både sundhedsfaglige og praktiske opgaver samt lettere administrative opgaver.

- Vi vil meget gerne have en hjælpende hånd fra dem, som kan og vil hjælpe os på sygehusene. Vi har mange patienter og medarbejderne har i øjeblikket endnu mere travlt end vanligt. Det vil derfor være en stor hjælp for alle medarbejderne ude på afdelingerne og for patienterne, hvis man vil tage en tørn og hjælpe, siger koncerndirektør i Region Sjælland, Jesper Gyllenborg.


Derfor søger regionen nu hjælp hos alt fra pensionerede læger, elever og studerende til mennesker, der har lyst til at komme ind og hjælpe med at understøtte personalet på sygehusene.

- Det kan gøre en kæmpe forskel for vores dygtige medarbejdere og patienterne, hvis der for eksempel kommer en person ind et par timer om dagen og hjælper med at servere et måltid mad for patienterne og sørger for frisk kaffe på kanden. Det samme gælder for den pensionerede læge, som måske kan komme ind og give en hånd med på en afdeling, fortæller koncerndirektøren, og understreger samtidig, at der selvfølgelig er tale om lønnet arbejde.

Vaccination og test søger også hjælpende hænder

Vaccinations- og testindsatsen vokser også i øjeblikket landet over, og derfor er regionen også på udkig efter personale til vaccinations- og testcentre i hele regionen.

- Vil du være med til at løfte den store og vigtige test- og vaccineopgave, vi står med i øjeblikket, så hører vi meget gerne fra dig. Det er en helt central opgave i bekæmpelsen af COVID-19, og derfor vil det være fantastisk med al den hjælp, vi kan få, siger Trine Holgersen, direktør for Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland.

Du kan læse meget mere om jobmulighederne på Region Sjællands hjemmeside. Hvis du ønsker at hjælpe Region Sjællands sygehuse, så har du mulighed for selv at bestemme, hvor mange timer du kan arbejde, og hvilket sygehus du vil arbejde på. Samtidig er der også mulighed for at til- eller fravælge, om du ønsker at have direkte kontakt til COVID-19 patienter.
Oprettet
02.12.21
Opdateret
10.12.21