Søg
 

Forstoppelsesidéen er Region Sjællands bedste idé

Fredag d. 30. november 2018

27 gode idéer fra medarbejdere til politikere i Region Sjælland blev vendt og drejet i går. Vinderen blev fundet, en idé om et ambulatorie for forstoppelse.

​"Din idé tæller" var navnet på en netop afsluttet intern kampagne for medarbejderne i Region Sjælland. Politikerne opfordrede alle medarbejdere til at komme med deres bedste idé til forbedringer:
 
- Medarbejderne arbejder hver dag i deres helt egen hverdag et sted i Region Sjælland. Som politiker, der kan vi ikke nå hele vejen rundt, men det er tit man bliver konfronteret med spørgsmål om, hvorfor vi ikke bare gør sådan eller sådan. Derfor har vi lavet denne kampagne, hvor vi beder medarbejderne om deres gode idéer, og der er kommet 27 fantastiske idéer, siger Egon Bo, formand for Udvalget for afbureaukratisering og modernisering i Region Sjælland.


Forstoppelsen vandt

Ud af de 27 forslag blev tre valgt ud som henholdsvis "runner-ups" og en vinder. En idé med en døråbner, der kan betjenes med fødderne og en medicin-app til paramedicineren fik begge andenpladsen. Vinderen blev idéen om et "Ambulatorie for forstoppelse":
 
- Hver fjerde går faktisk rundt med forstoppelse, uden vi ved det. Så det er en rigtig god idé, at sætte fokus på netop det område. Vi skal tænke mere på vores tyktarm, for den er også vigtig for vores sundhed. Derfor blev det vinderen i dag, siger Egon Bo.
 

Alle idéer bliver brugt

Planen er nu, at idéerne nu skal ud og leve på de afdelinger, hvor de kan være relevante:
 
- Vi skal bruge hinanden til at blive bedre, og denne kampagne og de mange idéer viser, at der er et stort engagement hos medarbejderne i Region Sjælland. Derfor kan alle idéerne bruges og de skal bruges som inspiration, siger Egon Bo.
 
Bag vinderidéerne stod sygeplejerske ved Næstved Sygehus, Hanne Vestergaard Straarup, Kirstine Skriver Carlsen, Lægesekretærelev, SUH Roskilde og Heinrich Dedenroth Larsen, Paramediciner, Præhospitalt center.    
 
 
Din ide tæller katalog.docx​
 
Oprettet
30.11.18
Opdateret
10.12.18