Falck fortsætter med hurtigtest

Fredag d. 16. april 2021

Falck vinder udbud og fortsætter som leverandør af hurtigtest for COVID-19 i Region Sjælland.

Opgaven med at hurtigteste danskerne for Covid-19 har været i udbud og er nu blevet afgjort. Det blev Falck A/S, der vandt udbuddet i Region Sjælland. Frem til 21. april lyder aftalen på leverance af op til 39.000 daglige hurtigtest i Region Sjælland og derefter op til 52.000 daglige test frem til august. Det vil være muligt, at aftalen forlænges yderligere.

- Den nye aftale betyder, at borgerne i Region Sjælland beholder de hurtigteststeder, som de allerede kender. I første omgang fortsætter Falck, som de plejer, men antallet af test udvides løbende, og vi vil derfor se på, om der bliver brug for at udvide åbningstiderne, siger Anne Øster Hjortshøj, enhedschef i Region Sjælland.

Læs mere her om udbud af hurtigtest

Se placering af teststeder i hele landet på coronasmitte.dk​

16.04.21
16.04.21