Drikkevand muligvis forurenet i Roskilde Kommune

Tirsdag d. 01. september 2020

Sjællands Universitetshospital i Roskilde tager alle forholdsregler for at sikre, at patienter og personale ikke bliver generet af den mulige forurening af drikkevandet i Roskilde Kommune.

​Hospitalet følger alle anviste retningslinjer og gør alt for at sikre, at patienter og personale ikke bliver generet unødigt af den mulige vandforurening.

Det betyder, at alle aftaler med patienter på hospitalet i Roskilde fastholdes. Det gælder operationer, ambulatoriebesøg og lignende, hvor alle skal møde ind som aftalt.

Hvis du som patient eller pårørende er det mindste i tvivl, kan du ringe til den afdeling, som du har en aftale med. Kontaktinformationer finder du på dit indkaldelsesbrev eller på afdelingens hjemmeside.

Se overblik over afdelingerne på Sjællands Universitetshospital i Roskilde her:

01.09.20
01.09.20