COVID-19 Jobbank: Hjælp Region Sjælland

Lørdag d. 14. marts 2020

Region Sjælland opretter COVID-19-jobbank til studerende, ledige og pensionerede inden for relevante fag. Se her, hvordan du kan melde dig til.

​Forleden meldte sundhedsministeren ud, at Corona-situationen vil komme til at betyde at der bliver brug for sundhedsfaglige elever og studerende og tidligere sundhedsfaglige medarbejdere, der er gået på pension for nylig.

Det gælder naturligvis også på sygehusene i Region Sjælland.

Sådan kan du hjælpe

Vi har oprettet en særlig COVID-19- jobbank" hvor du kan melde dig til, hvis du vil hjælpe os.

Meld dig til COVID-19-jobbanken her

Sundhedspersonale og pædagoger

Region Sjælland inviterer ledige eller pensionerede sygeplejersker, læger og andet sundhedspersonale samt sygeplejestuderende, medicinstuderende og pædagoger til at melde sig til COVID-19-jobbanken og stille sig til rådighed som assistance på de sjællandske hospitaler og sociale tilbud.

Den samme opfordring gælder for ledige eller pensionerede pædagoger, som der kan blive brug for på regionens sociale tilbud.

- Vi forudser, at vi får brug for ekstra sundhedsfaglig og pædagogisk arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med coronavirus. Derfor ønsker vi at tage imod interesserede pædagoger og sundhedspersoner, der kan medvirke til at løse denne store og alvorlige opgave på vores sygehuse. Det kan være tidligere ansatte, pensionister eller andre, der kan bidrage. Vi vil derfor nu oprette én indgang, hvor interesserede kan henvende sig, siger administrerende direktør for Region Sjælland Per Bennetsen.

14.03.20
14.03.20