Bliv redder i Region Sjælland

Mandag d. 07. marts 2022

Skal du køre med, når Region Sjællands ambulancer ruller ud på vejene til februar 2024? ​Så deltag i et af regionens informationsmøder om livet som redder i Region Sjælland.

Region Sjælland holder informationsmøder om arbejdet som redder i Region Sjælland. Til møderne bliver du klogere på:

• Hvad det vil sige at køre ambulance for Region Sjælland
  • Dine løn- og ansættelsesvilkår
  • Køretøjer og uniformer – testambulancen og akutlægebilen kommer

Informationsmøderne finder sted i marts måned 2022 i:
  • Roskilde: 17/03
  • Næstved: 21/03 (Ikke flere pladser)
  • Nykøbing Falster: 24/03​
  • Holbæk: 29/03
  • Nakskov: 31/03
​Tilmeld dig til informationsmøderne her​

Møderne er for alle, der kunne være interesseret i arbejdet som ambulanceredder i Region Sjælland.

Du vil blandt andet kunne hilse på direktør for Præhospitalt Center Benny Jørgensen, lægefaglig vicedirektør Lars Bredevang Andersen og AMK-vagtcentralchef Brian Lindekilde Hansen – samt dine kommende kollegaer og medarbejdere fra Koncern HR. Der vil være forplejning i form af sandwich, sodavand og kaffe.

Tag din kammerat eller kollega under armen og deltag. Vær dog opmærksom på, at der er et loft på antallet af deltagere pr. sted, så tilmeld dig med det samme.

Vi tager vores testambulance og uniformer med, så kom og se udstyret an.

For at være ambulanceredder i Region Sjælland kræver det, at du er uddannet enten ambulancebehandler, ambulanceassistent, paramediciner eller advanced paramedic. Region Sjælland har fokus på at videreuddanne og kompetenceudvikle og er derfor også meget interesserede i ambulanceelever.

07.03.22
07.03.22