Søg
 

”Vi er der mere for hinanden”

Fredag d. 12. februar 2021

Ingrid Schultz
Serviceassistent, Driftsafdelingen, arbejder på M3 og KTA
Har haft Covid-opgaver siden foråret 2020

Ingrid12red_web.jpg

Den største ændring efter Covid-19 har været de mange isolationsstuer, vi skal gøre rent, servere mad på osv. Det er virkeligt tidskrævende. Vi skal hele tiden have fokus på at tage værnemidler rigtigt på, at have de ting, vi får brug for med ind på stuerne, og gøre ekstra grundigt rent. Når så vi skal ud fra stuerne, skal tøjet af igen i den rigtige rækkefølge. 
Isolationsvognene for hver stue skal fyldes op til tre gange på en vagt med handsker, dragter, visirer, briller, spritklude, klorklude, tøjsække, klare poser og alt, hvad personalet ellers kan få brug for på stuen.   
 
Nu efter næsten et år kan jeg mærke, at situationen præger mig meget. Jeg kan godt blive lidt trist, når jeg hver dag ser patienter, som er meget syge med Covid-19. Det er psykisk hårdt, men vi klarer den. 

Heldigvis er vi i vores servicegruppe gode til at få hinanden i godt humør og grine lidt sammen. Ellers bliver det hele for trist. Jeg tror, den ”nyeste” i vores afdeling har været her i omkring 12 år, så vi kender hinanden på godt og ondt. Vi kan med det samme se, hvis én er trist og har brug for ekstra omsorg. Det tror jeg er vores store fordel i denne tid, hvor vi alle er presset både psykisk og fysisk.

Vores samarbejde er faktisk blevet endnu bedre under Covid-19. Vi går oftere sammen to og to, så vi kan bruge hinanden, hvis den ene har glemt noget, når vi står inde på Covid-stuerne. Før var vi vant til bare at gå ud at hente tingene. Men det kan vi ikke her, så det er rart at have en makker, der står uden for stuen og lige kan række dig tingene. På næste stue bytter vi. Så vi er der mere for hinanden.

Oprettet
12.02.21
Opdateret
19.02.21
 

 Kontakt