Søg
 

”Døren er åben hos Region Sjælland”

Fredag d. 10. marts 2023

Med en jobmesse ønsker Region Sjælland at hjælpe medarbejderne fra vaccinations- og testindsatsen videre i arbejde eller uddannelse. Regionsrådsformand Heino Knudsen håber, at mange fortsat ønsker at arbejde i sundhedsvæsenet.

Covid-19 kræver ikke længere samme beredskab, og derfor skal medarbejderne fra test- og vaccinationsindsatsen nu ikke længere pode eller vaccinere borgerne i Region Sjælland.

For at hjælpe medarbejderne godt videre til et andet arbejde eller i uddannelse var de af regionen inviteret til jobmesse i Sorø.

- Nu lukkes et kapitel for de dygtige og pligtopfyldende medarbejdere, som har hjulpet os gennem covid-19. De har gjort en stor indsats. Jeg håber, at tiden i vaccinations- og testindsatsen har givet dem lyst til at fortsætte i sundhedsvæsenet, og at jobmessen kan bidrage til, at der åbnes et nyt kapitel. Døren er åben hos Region Sjælland, siger regionsrådsformand Heino Knudsen.

I alt var cirka 120 medarbejdere mødt op, mens cirka 35 repræsentanter fra både kommuner, sygehuse og uddannelsesinstitutioner stod klar til at fortælle mere om mulighederne for enten uddannelse eller arbejde et andet sted i regionen. Samlet set var der op mod 200 deltagere på jobmessen.

Indsatsen for medarbejderne sker i forlængelse af, at de nationale sundhedsmyndigheder som følge af det faldende behov for at blive covid-19 testet har besluttet, at alle regioner skal lukke ned for de offentlige testtilbud med udgangen af marts. Det betyder, at sidste åbningsdag i de fem regionale testcentre her i regionen er 31. marts.

Samtidig er den nationale vaccinationssæson afsluttet med udgangen af februar. Det er dog fortsat muligt for gravide, for borgere med nedsat immunfunktion samt for borgere, der ikke har fået 1. eller 2. stik, at blive vaccineret mod covid-19.​​

Oprettet
10.03.23
Opdateret
10.03.23