Gå til indhold

Det Nationale Netværk for Klimatilpasning

Se kontaktoplysninger
Region Sjælland er en del af Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK). Netværkets målsætninger er at samle alle relevante klimatilpasningsaktører for at skabe, samle og dele viden og løsninger, der skal sikre et klimatilpasset Danmark.
Foto Claus Sall

Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK) blev stiftet den 5. februar 2020.

DNNK blev grundlagt med ønsket om at udvikle den samfundsmæssige forståelse af, og bidrage til, at alle gode kræfter arbejder sammen på tværs af fag og organisationer. Herigennem kan alle i fællesskab bidrage til den store samfundsopgave som klimatilpasning i Danmark er, og vil være i lang tid fremover.

Derfor blev DNNK etableret som et nationalt fagligt netværk, organiseret som en forening, der favner alle stakeholders indenfor klimatilpasning – i byerne, i oplandet, ved de danske kyster og åer. Så det handler både om vand fra oven (skybrud), fra siden (stigende havvand) og fra neden (stigende grundvand) samt tørke.

Klimatilpasning handler i DNNK-sammenhæng således om hele vandets kredsløb, og herigennem holde fokus på samfundets tilpasning til de klimaforandringer, der forventes over de kommende årtier. Det handler om, hvordan vi håndterer eksisterende eller forventede effekter af klimaændringer, og mindsker skader og udnytter fordelene ved klimaforandringer.

Læs mere op Det Nationale Netværk for Klimatilpasning på deres hjemmeside 

 

Kontakt

Adresse

Grøn omstilling og Klima

Region Sjælland

Alléen 15

4180 Sorø

Åbningstider

Man-tors: 8.30 - 15.30
Fredag: 8.30 - 15.00
Åben alle hverdage, undtagen hverdage mellem jul og nytår.
Lukket alle helligdage og weekender.

Ring til os

Man-tors: 8.30 - 15.30
Fredag: 8.30 - 15.00Tlf. 57 87 59 04

Tlf. 57 87 59 04