SkipToMain.AriaLabel

Region Sjællands Biobank

Se kontaktoplysninger
Her kan du finde informationer om Region Sjællands Biobanks baggrund, formål og visioner. Derudover kan du finde oplysninger og informationer om Region Sjællands Biobanks governance struktur.

Indsamling og opbevaring af biologisk materiale er både et tidsmæssigt og økonomisk krævende led i et forskningsprojekt.

I Region Sjællands Biobank har du mulighed for at købe biobankservices for indlevering og opbevaring af biologisk materiale, til langt under prisen for at etablere egen biobank i forbindelse med dit forskningsprojekt. Dette gælder også for eksisterende samlinger.

Derudover rummer Region Sjællands Biobank værdifulde biologiske samlinger fra store befolkningsundersøgelser og kliniske forskningsprojekter - herunder befolkningsudundersøgelsen i Næstved (BEFUS) og Lolland-Falster Undersøgelsen (LOFUS).

Du har mulighed for at søge om udlevering af analyseresultater eller biologisk prøvemateriale fra flere af disse samlinger. Dette betyder, at du kan reducere dine udgifter til dataindsamling drastisk.

Sikkerhed og korrekt håndtering af prøvemateriale er allerhøjeste prioritet, og derfor håndteres alle prøver efter gældende internationale standarder, hvilket er en garanti for både borger og forsker.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid mere end velkommen til at henvende dig på biobank@regionsjaelland.dk​.

Dokumenter, skemaer og vejledninger: 

Om Region Sjællands Biobank

Region Sjællands Biobank har til formål at understøtte både den nuværende og fremtidige forskning i Region Sjælland, ved at sikre kvalitet og sikkerhed omkring opbevaring og anvendelse af data og biologisk materiale indsamlet til forskning.

Kontakt

Adresse

Forskningsstøtte Center

Lykkebækvej

4600 Køge

Ring til os