Søg
​​​​​​​​​​​​​Det gode lægelivDet gode lægelivRegion Sjælland på LinkedinRegion Sjælland på FacebookRegion Sjælland på Twitter​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 

Det gode lægeliv
i ​Region​ ​Sj​ælland


På denne hjemmeside får du nogle bud på, hvordan det gode lægeliv ser ud i Region Sjælland. Vi håber, du bliver inspireret og får lyst til at vide mere om at være læge i regionen. Vi har masser at byde på.

 

Sammen med PLO Sjælland er regionen gået sammen om en rekrutteringsstrategi, som du kan læse mere om under visioner. Døren er åben for dig, som enten er ved at uddanne dig til almen læge, er på udkig efter egen praksis, eller hvis du har andre ønsker og ideer til ansættelser i de eksisterende klinikker.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Cafémøde for nye læger i almen praksis
 
Sted: Regionshuset, Alléen 15, 4180 Sorø.
Tilmeld dig:
13. maj 2020

 • ER DU LÆGE?

  Bliv inspireret og f​å viden om at være praktiserende læge i Region Sjælland. Se oversigt over ledige ydernumre og særlige forhold om fx nedsat patientantal i nogle områder af regionen.

  laesmere.png 

 • ER DU LÆGE UNDER UDDANNELSE?

  Se hvordan, du får kontakt til DYNAMU og uddannelseskonsulenter og mulighederne for at deltage i faglige netværk og arrangementer.
   

  laesmere.png 

Link til denne side: