Søg
 

Voksenlivet med autisme

Onsdag d. 28. september 2022 kl. 19:00 - 20:00

Se en online samtale mellem en psykolog og EN AF OS ambassadør, der selv har autisme, om de udfordringer, voksne med autisme kan have, og om at finde strategier til at håndtere hverdagen og vanskelige situationer.

Dato
Onsdag d. 28. september 2022
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalk på PsykInfos Facebook-side: www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen

Autisme er en gennemgribende udviklingsforstyrrelse, som er genetisk betinget og griber ind i, hvad man som menneske tænker, føler, oplever og gør. En stor andel af mennesker med autisme bruger mange kræfter på at forudse, finde mening og planlægge alt, hvad der foregår i et socialt felt, og det kan være udmattende. Derfor kan rutiner og forudsigelighed være hjælpsomt og stressreducerende. Ved at flere får større viden om autisme kan vi alle være med til at gøre vilkårene lettere for et menneske med autisme - og flere med autisme vil kunne trives bedre i deres hverdag.

Denne aften har vi en samtale med en EN AF OS ambassadør, der selv har autisme, og en psykolog om de udfordringer, voksne med autisme kan have, og om at finde strategier til at håndtere hverdagen og vanskelige situationer.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.​

Deltagere:
- Sara Jensen, EN AF OS ambassadør
- Mette Albrektsen, psykolog, Autismecenter Storstrøm

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland​​​​​​​

Oprettet
02.06.22
Opdateret
14.09.22
 

 Kontakt

 
PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60