Søg
 

Veje ud af en spiseforstyrrelse

Tirsdag d. 11. oktober 2022 kl. 19:00 - 20:00

I denne livetalk får du en personlig historie om, hvordan det er at leve med en spiseforstyrrelse. Du vil også få en faglig vinkel på, hvordan man kan forstå spiseforstyrrelsens væsen og selve behandlingen.

Dato
Tirsdag d. 11. oktober 2022
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalk på PsykInfos Facebookside: www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
Det er vanskeligt at have en almindelig hverdag, hvis man har et svært forhold til mad og til sin krop. En spiseforstyrrelse er en kompleks lidelse, der ofte handler om at håndtere svære tanker og følelser. Det kan f.eks. være at føle sig forkert eller mindre værd. Spiseforstyrrelse skyldes ikke kun psykologiske faktorer, men også det sociale miljø man er del af.

I denne livetalk får du en EN AF OS ambassadørs personlige historie om, hvordan det er at leve med en spiseforstyrrelse. Du vil også få en faglig vinkel på, hvordan man kan forstå spiseforstyrrelsens væsen og selve behandlingen. Vi vil især sætte spot på, at hele familien bliver involveret. Derfor taler vi også om, hvordan de pårørende kan være en vigtig del af løsningen. ​

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland
​​​​​
Oprettet
02.06.22
Opdateret
13.06.22
 

 Kontakt

 
PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60