Søg
 

Vis fra kalender

Selvmord og selvmordstanker

Onsdag d. 02. november 2022 kl. 19:00 - 20:00

I denne livetalk sætter vi fokus på skam og skyld, myter og fakta i forbindelse med selvmord, selvmordstanker- og forsøg. Samtidig får du inspiration til, hvorda​n man kan tale om emnet på en god måde.

Dato
Onsdag d. 02. november 2022
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
Alle kan opleve mørke perioder i livet. Men nogle gange kan det være vanskeligt at finde ud af mørket igen, hvilket kan føre til selvmordstanker, selvmordsforsøg og måske endda selvmord. Inden man når så langt, vil der ofte være en række tegn på, at man ikke har det godt. Derfor kan mange hjælpes, men det kan være rigtig svært at tale om for både den ramte og de pårørende. 

I denne livetalk sætter vi fokus på skam og skyld, myter og fakta i forbindelse med selvmord, selvmordstanker- og forsøg. Med personlige erfaringer fra en EN AF OS ambassadør og faglig viden fra en psykolog, får du i livetalken inspiration til, hvorda​n man kan tale om emnet på en god måde.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Deltagere:
- Kasper Nielsen, EN AF OS ambassadør
- Malene Kirketerp, psykolog

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland

​​​​​​​
Oprettet
02.06.22
Opdateret
14.09.22
 

 Kontakt

 
PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60