Søg
 

Vis fra kalender

Recoveryprocesser - at få det godt igen

Tirsdag d. 07. februar 2023 kl. 19:00 - 20:00

I denne livetalk får du viden om byggestenene i processen med personlig recovery. I studiet har vi gæster, der taler både fra en faglig og en personlig vinkel.

Dato
Tirsdag d. 07. februar 2023
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
Man kan komme sig fra psykisk sygdom og få det godt igen. Det ved vi, og der er god viden om, hvad der skal til. Processen går under navnet recovery. Recovery er en proces, som foregår i det enkelte menneske såvel som i de fællesskaber, man er en del af, og derfor findes der ikke én ’opskrift’, der passer til alle. Men i dag ved vi meget om de byggesten, der er grundlaget for, at man kan komme sig, og hvad der skal til for at bringe dem i spil.
I denne livetalk får du viden om byggestenene til personlig recovery fra en faglig og en personlig vinkel. Du får også viden om den proces det er at arbejde med de forskellige byggesten, og hvordan de hænger sammen med behandling for psykisk sygdom.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland​
​​​​
Oprettet
12.12.22
Opdateret
12.12.22
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60