Søg
 

Når sjæl og hverdag fyldes af traumer

Onsdag d. 14. september 2022 kl. 19:00 - 20:00

Selvom det kan virke håbløst, når et traume fylder for meget i livet, så er der en vej at gå for at genfinde en meningsfuld hverdag. Denne aften sætter vi fokus på hvordan.

Dato
Onsdag d. 14. september 2022
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalk på PsykInfos Facebookside
Pris
Gratis
Tilmelding
Alle mennesker udsættes for traumer, men ikke alle traumer forstyrrer hverdagen. Hvis hverdagen er fyldt med angst, flashbacks og indre uro, selv om der ikke er fare, så er der tale om et traume, som man har brug for hjælp til at arbejde med. Selvom det kan virke håbløst, og traumet er kommet til at fylde for meget i livet, så er der en vej at gå for at genfinde en meningsfuld hverdag. 

I denne livetalk vil du møde en EN AF OS ambassadør, der deler sine erfaringer med at få sat traumet i baggrunden og livet i forgrunden. En psykiater vil supplere med sin faglige viden og solide erfaring med at hjælpe mennesker, der lever med traumer. 

Livetalken er et online arrangement, hvor du kan se med på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Oprettet
02.06.22
Opdateret
10.06.22
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60