Søg
 

Vis fra kalender

Hvordan kan man komme sig fra psykose?

Tirsdag d. 06. december 2022 kl. 19:00 - 20:00

Hvordan opleves psykose? Hvordan behandles psykose? Og hvordan ser vejen til at komme sig ud? Få svarene denne aften, når PsykInfo sender en livetalk om emnet på Facebook.

Dato
Tirsdag d. 06. december 2022
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
Når et menneske rammes af psykose, kan evnen til at skelne virkeligt fra uvirkeligt også blive ramt. Mennesker der oplever psykose kan blandt andet have særlige sanseoplevelser, for eksempel at se ting eller høre stemmer og lyde, som andre ikke kan se eller høre. Psykose kan opleves på mange forskellige måder og have vidt forskellige årsager. Derfor er behandlingen forskellig fra person til person, ligesom vejen til at komme sig er det. 

I denne livetalk vil du få både en personlig fortælling og en faglig vinkel på, hvordan psykose kan opleves. Vi taler også om behandling, og om hvad det betyder at have fokus på, at man er mere og andet end den psykiske sygdom.

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland​​
​​​​​
Oprettet
02.06.22
Opdateret
13.06.22
 

 Kontakt

 
PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60