Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
24.08.20
Se mere
Regionsrådsmøde 24.08 2020

Dagsorden for Regionsrådsmøde 24. august 2020 offentliggøres senere.

Sundhed, Udvikling, Om regionen, Politik, Miljø
Sorø
Gratis
01.09.20
Se mere
Tidlige tegn på psykose

Der er flere tegn på en begyndende psykose, som det er vigtigt at reagere på. En hurtig behandling øger nemlig markant chancerne for at blive rask. På denne aften kan du blive klogere på, hvilke tidlige tegn man skal være opmærksom på.

Sundhed
Næstved
Gratis
09.09.20
Se mere
En hverdag med PTSD

Post traumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en psykisk sygdom, der kan ramme mennesker, som har været udsat for voldsomme belastninger.

Sundhed
Holbæk
Gratis
16.09.20
Se mere
Gal og normal

Tre ambassadører fra EN AF OS, som alle har haft forskellige psykiske sygdomme inde på livet, forholder sig til begreberne gal og normal, ud fra hvordan de er blevet mødt af omgivelserne.

Sundhed
Store Heddinge
Gratis
24.09.20
Se mere
Angstens ansigter

Hør et fagligt oplæg om forskellige former for angst og om hvordan man behandler det. Derudover kan du høre to forskellige personlige fortællinger om at leve med angst og med tiden at blive bedre til at håndtere den.

Sundhed
Nakskov
Gratis
01.10.20
Se mere
Depression - en folkesygdom

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet.

Sundhed
Høng
Gratis
19.10.20
Se mere
Mit barn har ADHD

2-3 procent af alle skoleelever menes at have ADHD, mens omkring 25 procent af de børn, der bliver udredt i psykiatrien, diagnosticeres med ADHD.

Sundhed
Roskilde
Gratis
04.11.20
Se mere
Syg uden diagnose

Det anslås, at cirka 300.000 danskere har en funktionel lidelse i en sådan grad, at det har konsekvenser for deres livskvalitet.

Sundhed
Slagelse
Gratis
10.11.20
Se mere
Viden om skizofreni

Skizofreni er en psykisk sygdom, der er omgærdet af tabu og myter. Der er lige så mange forskellige sygdomsforløb, som der er mennesker med skizofreni.

Sundhed
Herfølge
Gratis
19.11.20
Se mere
Et liv med demens

Hvordan finder du og dine pårørende frem til det bedste liv under nye og svære omstændigheder efter en nær pårørende er blevet ramt af demens?

Sundhed
Vordingborg
Gratis
Link til denne side: