Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
29.01.19
Se mere
Dobbeltdiagnose - psykisk sygdom og misbrug

Når et menneske både har en psykisk diagnose og et misbrug af alkohol og/eller stoffer på samme tid, er der tale om en dobbeltdiagnose.

Sundhed
Ringsted
Gratis
04.02.19
Se mere
ADHD og autisme

Når ADHD og autisme følges kan livet blive ekstra svært. Typiske symptomer på ADHD er hyperaktivitet, impulsivitet og koncentrationsbesvær, mens autisme kendetegnes ved vanskeligheder ved socialt samspil, behov for struktur, forudsigelighed og ro.

Sundhed
Nakskov
Gratis
18.02.19
Se mere
Angst og depression

Angst og depression er de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på angst eller depression i løbet af livet.

Sundhed
Herfølge
Gratis
25.02.19
Se mere
Ikke så tosset

Det er vigtigt at huske, at selv om man har en psykisk sygdom, er man langt mere end det. Ofte er der stadig mange ting man holder af og som man kan have overskud, evner og styrke til at gøre, når man har det svært psykisk.

Sundhed
Asnæs
Gratis
12.03.19
Se mere
Viden om skizofreni

Skizofreni er en psykisk sygdom omgærdet af tabu og med mange myter omkring sig. Der er lige så mange forskellige sygdomsforløb, som der er mennesker med skizofreni.

Sundhed
Roskilde
Gratis
20.03.19
Se mere
Syg uden diagnose

Det anslås, at cirka 300.000 danskere har en funktionel lidelse i en sådan grad, at det har konsekvenser for deres livskvalitet.

Sundhed
Vordingborg
Gratis
26.03.19
Se mere
Unge med borderline

​Borderline (eller emotionel ustabil personlighedsstruktur, borderline type) er en af de mest udbredte personlighedsforstyrrelser og viser sig typisk i de unge år.

Sundhed
Holbæk
Gratis
11.04.19
Se mere
Mit barn har ADHD

2-3 procent af alle skoleelever menes at have ADHD, mens omkring 25 procent af de børn, der bliver udredt i psykiatrien, diagnosticeres med ADHD.

Sundhed
Haslev
Gratis
30.04.19
Se mere
Børn som pårørende

Hvor meget skal man inddrage børnene, hvad skal man sige og hvordan man kan hjælpe børnene med at skabe mening i de ting, der sker?

Sundhed
Næstved
Gratis
30.04.19
Se mere
OCD - tvangstanker og tvangshandlinger

OCD (Obsessive Compulsive Disorder) er en angstlidelse, hvor man lider af tilbagevendende tvangstanker og tvangshandlinger.

Sundhed
Nykøbing F
Gratis
Link til denne side: