Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
23.09.19
Se mere
Diabetes og etnicitet - temadag

Steno Diabetes Center Sjælland inviterer i samarbejde med Holbæk Kommune til temadag om etnicitet og diabetes. Udgangspunktet for dagen vil være: Hvad ved vi? Hvad gør vi? Hvad kan vi gøre anderledes?

Sundhed, Om regionen, Politik
Slagelse
Arrangementet er gratis. Udeblivelse uden afbud medfører et gebyr på 250 kr.
23.09.19
Se mere
Depression - en folkesygdom

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet. Depression kan behandles og oftest med et godt resultat.

Sundhed
Slagelse
Gratis
25.09.19
Se mere
Om musikterapi

Musikkens mange parametre bliver bearbejdet forskellige steder i hjernen. Nøje udvalgt musik kan have en dyb og stærk effekt – for eksempel beroligende - men den kan også virke på mange andre måder, som kan bruges konstruktivt i den terapeutiske proces.

Sundhed
Slagelse
Gratis
30.09.19
Se mere
Angstens ansigter

Omkring 250.000 danskere lider af angst, så du kender sikkert selv en eller flere, der pga. angst er hæmmet i deres hverdag.

Sundhed
Greve
Gratis
21.10.19
Se mere
Viden om skizofreni

Skizofreni er en psykisk sygdom der er omgærdet af tabu og myter. Der er lige så mange forskellige sygdomsforløb, som der er mennesker med skizofreni.

Sundhed
Holbæk
Gratis
22.10.19
Se mere
Invitation: Åbning af COMPAS

Dansk forskningscenter for Lighed i Kræft åbner den 22. oktober

Sundhed
Næstved
-
30.10.19
Se mere
Om personlighedsforstyrrelser

Der findes flere forskellige typer af personligheds-forstyrrelser, og der er ofte et vist overlap mellem dem. Fælles for dem alle er, at man kan arbejde med de forskellige udfordringer man oplever og blive bedre til at håndtere dem i det daglige.

Sundhed
Roskilde
Gratis
13.11.19
Se mere
En hverdag med PTSD

Post traumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en psykisk sygdom, der kan ramme mennesker, som har været udsat for voldsomme belastninger.

Sundhed
Nykøbing F
Gratis
26.11.19
Se mere
Familielivet med autisme

Når man har autisme giver det ofte vanskeligheder i det sociale samspil med andre, fordi kommunikation, kontakt og samvær er anderledes end normalt.

Sundhed
Ringsted
Gratis
Link til denne side: