Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
24.09.18
Se mere
Livet med demens

Hvordan finder du og dine pårørende frem til det bedste liv under nye og svære omstændigheder efter demensen har ramt? Et liv, hvor der kan blive plads til stjernestunder midt i frustrationen?

Sundhed
Maribo
Gratis
03.10.18
Se mere
Bliv klogere på ADHD

2-3 procent af alle skoleelever menes at have ADHD, mens omkring 25 procent af de børn, der bliver udredt i psykiatrien, diagnosticeres med ADHD.

Sundhed
Høng
Gratis
10.10.18
Se mere
Ikke så tosset

Den 10. oktober markeres Verdens Mentale Sundhedsdag over hele verden. Vi markerer dagen med et arrangement, der fokuserer på overskud, evner og styrke.

Sundhed
Sorø
Gratis
22.10.18
Se mere
Hvad er psykose egentlig?

Mange forbinder psykoser med sygdommen skizofreni og bliver utrygge ved begrebet. Kom og bliv klogere på, hvad psykose er, og hvordan e psykose kan komme til udtryk, opleves og håndteres.

Sundhed
Vordingborg
Gratis
07.11.18
Se mere
Unge med borderline

Borderline (eller emotionel ustabil personlighedsstruktur, borderline type) er en af de mest udbredte personlighedsforstyrrelser og viser sig typisk i de unge år.

Sundhed
Nykøbing Falster
Gratis
15.11.18
Se mere
At holde balancen med bipolar lidelse

Omkring 40.000 voksne danskere har bipolar lidelse. Bipolar lidelse er en sygdom, hvor man udvikler depression og mani/hypermani få eller flere gange i livet.

Sundhed
Holbæk
Gratis
20.11.18
Se mere
Om spiseforstyrrelser

I Danmark findes der ca. 75.000 mennesker, som lider af en spiseforstyrrelse. For langt størstedelen af disse er sygdommen brudt ud i ungdommen.

Sundhed
Faxe
Gratis
27.11.18
Se mere
Angstens ansigter

Omkring 250.000 danskere lider af angst, så du kender sikkert selv en eller flere, der pga. angst er hæmmet i deres hverdag.

Sundhed
Randbøl
Gratis
Link til denne side: