Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
23.01.20
Se mere
Bliv klogere på ADHD

Hvad er ADHD egentlig? Hvordan diagnosticerer og behandler man? Og hvordan kommer ADHD til udtryk hos henholdsvis børn og unge?

Ikke angivet
Ringsted
Gratis
25.01.20
Se mere
Blå blink i Regionshuset i forbindelse med Kyndelsmisse

Kom ind i en ambulance, få målt dit blodtryk og tag en debat med en regionsrådspolitiker. Kyndelmisse i Regionshuset er fyldt med spændende oplevelser for børn og voksne.

Om regionen
Sorø
Gratis
28.01.20
Se mere
Unge med borderline

Til arrangementet kan du få et indblik i, hvad borderline er, og hvordan man kan få hjælp. Du får også gode råd til, hvad man selv kan gøre, og hvordan man som pårørende bedst kan være en støtte.

Ikke angivet
Store Heddinge
Gratis
04.02.20
Se mere
Viden om skizofreni

Hvad er skizofreni, og hvordan kommer sygdommen til udtryk? Hvordan opleves skizofreni, og de udfordringer, der følger med, indefra?

Ikke angivet
Nykøbing F
Gratis
27.02.20
Se mere
Børn som pårørende

​Mindst 30 procent af alle patienter, der er i behandling i psykiatrien, har børn under 18 år. Hvor meget skal man inddrage børnene, hvad skal man sige og hvordan kan man hjælpe børnene med at forstå?

Ikke angivet
Holbæk
Gratis
05.03.20
Se mere
Angst hos børn og unge

Arrangementet har fokus på angstproblemer hos børn og unge, og på hvordan vi bedst hjælper børn og unge med at overvinde og håndtere angst og bekymring.

Ikke angivet
Roskilde
Gratis
16.03.20
Se mere
Selvmord og selvmordstanker

Alle oplever kriser i livet. For nogle fører kriserne til selvmordstanker, selvmordsforsøg og måske endda selvmord. Inden man når så langt, vil der ofte være en række tegn på, at man mistrives og ikke har det godt.

Ikke angivet
Vordingborg
Gratis
01.04.20
Se mere
OCD tvangstanker og tvangshandlinger

Gennem en personlig beretning og et fagligt oplæg kan du blive klogere på OCD, der er en angstlidelse, hvor man har tilbagevendende tvangstanker og tvangshandlinger.

Ikke angivet
Høng
Gratis
22.04.20
Se mere
Familielivet med autisme

Arrangementet giver en grundviden om autisme og de udfordringer, der følger med, men også eksempler på, hvad man som familie kan gøre, for at få hverdagen til at fungere bedre.

Ikke angivet
Greve
Gratis
27.04.20
Se mere
Depression - en folkesygdom

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Heldigvis kan depression behandles og oftest med et godt resultat.

Ikke angivet
Nakskov
Gratis
Link til denne side: