Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
26.08.19
Se mere
Angst hos børn og unge

Det gode ved angst er, at man kan gøre noget ved det – også når det ser allersværest ud.

Sundhed
Nakskov
Gratis
28.08.19
Se mere
Om psykoterapi

Psykoterapi defineres som samtaler mellem en terapeut og en patient, hvor samtalen handler om at hjælpe patienten. Det kan være en samtale kun med én klient, eller det kan have format som par-, familie-, netværk- eller gruppe terapi.

Sundhed
Slagelse
Gratis
01.09.19
Se mere
Åbent Hospital på Sjællands Universitetshospital, Køge

Søndag d. 1. september kan du få en forsmag på fremtidens hospitaler, når regionerne inviterer indenfor på 15 nye og ombyggede hospitaler. Det sker til den fælles begivenhed på tværs af alle fem regioner: ”Åbent Hospital 2019”.

Sundhed
Køge
Gratis
03.09.19
Se mere
Et liv med demens

Hvordan finder du og dine pårørende frem til det bedste liv under nye og svære omstændigheder efter en nær pårørende er blevet ramt af demens?

Sundhed
Sorø
Gratis
11.09.19
Se mere
Om evidensbaseret psykiatri

Ikke så tosset: PsykInfo inviterer til forskningsarrangementer med psykiatriens forskere. I evidensbaseret praksis indgår både den eksterne evidens, som man finder via forskning og klinikerens erfaring, samt patienternes præferencer.

Sundhed
Slagelse
Gratis
12.09.19
Se mere
Gal og normal

Psykisk sygdom er mere udbredt, end vi tror. En halv million danskere er lige nu ramt af en psykisk sygdom. De fleste holder deres vanskeligheder for sig selv af frygt for at blive stemplet som kronisk syge eller ’gale’ og derfor ikke ’normale’.

Sundhed
Herfølge
Gratis
16.09.19
Se mere
At holde balancen med bipolar lidelse

De fleste ved, hvad depression er, men hvad vil det egentlig sige at være manisk eller have hypomani?

Sundhed
Vordingborg
Gratis
23.09.19
Se mere
Diabetes og etnicitet - temadag

Steno Diabetes Center Sjælland inviterer i samarbejde med Holbæk Kommune til temadag om etnicitet og diabetes. Udgangspunktet for dagen vil være: Hvad ved vi? Hvad gør vi? Hvad kan vi gøre anderledes?

Sundhed, Om regionen, Politik
Slagelse
Arrangementet er gratis. Udeblivelse uden afbud medfører et gebyr på 250 kr.
23.09.19
Se mere
Depression - en folkesygdom

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet. Depression kan behandles og oftest med et godt resultat.

Sundhed
Slagelse
Gratis
25.09.19
Se mere
Om musikterapi

Musikkens mange parametre bliver bearbejdet forskellige steder i hjernen. Nøje udvalgt musik kan have en dyb og stærk effekt – for eksempel beroligende - men den kan også virke på mange andre måder, som kan bruges konstruktivt i den terapeutiske proces.

Sundhed
Slagelse
Gratis
Link til denne side: