Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
25.08.21
Se mere
Dobbeltdiagnose: Psykisk sygdom og misbrug

Til dette arrangement kan du blive klogere på årsager til dobbeltdiagnose, muligheder for behandling og om at komme sig fra en dobbeltdiagnose.

Sundhed
Greve
Gratis
31.08.21
Se mere
Livetalk: Psykose og skizofreni

I denne livetalk med både en faglig og en personlig vinkel dykker vi ned i, hvad skizofreni er, og hvordan psykoser kan opleves indefra. Vi taler også om, hvordan sygdommen kan behandles, og hvad der skal til, for at man kan komme sig fra skizofreni.

Sundhed
Nakskov
Gratis
08.09.21
Se mere
Livetalk: Viden om personlighedsforstyrrelser

Til denne livetalk kan du høre en personlig beretning om at have en personlighedsforstyrrelse. Derudover får du også en faglig vinkel på, hvad personlighedsforstyrrelser dækker over, og hvordan man behandler det i psykiatrien.

Sundhed
Slagelse
Gratis
14.09.21
Se mere
Selvmord og selvmordstanker

Arrangementet sætter fokus på skam og skyld, myter og fakta i forbindelse med selvmord, selvmordstanker- og forsøg. Få inspiration til, hvordan man kan tale om emnet på en god måde.

Sundhed
Hårlev
Gratis
21.09.21
Se mere
Mit barn har ADHD

Som forældre til et barn med ADHD kan man være udfordret af barnets adfærd og egne bekymringer. Denne aften får du viden om diagnosen samt råd til, hvordan man kan håndtere hverdagen.

Sundhed
Holbæk
Gratis
30.09.21
Se mere
Livetalk: Børn som pårørende

Mindst 30 procent af alle patienter, der er i behandling i psykiatrien, har børn under 18 år. Men hvor meget skal man inddrage børnene, hvad skal man sige og hvordan kan man hjælpe børnene med at forstå de ting, der sker?

Sundhed
Vordingborg
Gratis
05.10.21
Se mere
Livetalk: Depression - en folkesygdom

Livetalken giver inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med depression.

Sundhed
Høng
Gratis
28.10.21
Se mere
Viden om autisme

Til dette arrangement kan du få indsigt i, hvad autisme er, hvordan det kommer til udtryk, hvordan autisme kan opleves, samt i hvordan mennesker med autisme kan støttes bedst muligt.

Sundhed
Roskilde
Gratis
10.11.21
Se mere
Livetalk: En hverdag med PTSD

Til denne livetalk får du en personlig vinkel på, hvordan man tackler hverdagen med PTSD, suppleret med en faglig vinkel, der giver viden om symptomer og behandling.

Sundhed
Ikke angivet
Gratis
22.11.21
Se mere
Livetalk: Angst hos børn

Arrangementet har fokus på angstproblemer hos børn og unge, og på hvordan vi bedst hjælper børn og unge med at overvinde og håndtere angst og bekymring

Sundhed
Ikke angivet
Gratis
Link til denne side: