Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
28.09.22
Se mere
Voksenlivet med autisme

Se en online samtale mellem en psykolog og EN AF OS ambassadør, der selv har autisme, om de udfordringer, voksne med autisme kan have, og om at finde strategier til at håndtere hverdagen og vanskelige situationer.

Sundhed
Ikke angivet
Gratis
05.10.22
Se mere
Depression - skal ikke vare evigt

Denne aften får du faglig viden om, hvordan depression kan behandles, samt mulighed for at høre en personlig beretning om at vende tilbage til et godt liv efter en depression.

Sundhed
Høng
Gratis
11.10.22
Se mere
Veje ud af en spiseforstyrrelse

I denne livetalk får du en personlig historie om, hvordan det er at leve med en spiseforstyrrelse. Du vil også få en faglig vinkel på, hvordan man kan forstå spiseforstyrrelsens væsen og selve behandlingen.

Sundhed
Ikke angivet
Gratis
12.10.22
Se mere
Pårørende til et menneske med psykisk sygdom

Som pårørende til et menneske med psykisk sygdom kan man stå med mange spørgsmål. Til dette arrangement sætter vi fokus på nogle af dem og hvilke muligheder der er for støtte og hjælp.

Sundhed
Slagelse
Gratis
02.11.22
Se mere
Selvmord og selvmordstanker

I denne livetalk sætter vi fokus på skam og skyld, myter og fakta i forbindelse med selvmord, selvmordstanker- og forsøg. Samtidig får du inspiration til, hvorda​n man kan tale om emnet på en god måde.

Sundhed
Ikke angivet
Gratis
08.11.22
Se mere
Dobbeltdiagnose - Psykisk sygdom og misbrug

Til dette arrangement kan du både høre et personligt og fagligt oplæg om årsager til dobbeltdiagnose, muligheder for behandling og om at få et meningsfuldt liv uden dobbeltdiagnose.

Sundhed
Vordingborg
Gratis
22.11.22
Se mere
Recovery - Hvad betyder det?

Denne aften kan du blive klogere på begreber som recovery og håb, når vi sætter fokus på, hvad det vil sige at komme sig fra psykisk sygdom og at leve et godt liv.

Sundhed
Roskilde
Gratis
28.11.22
Se mere
Angst hos voksne

Se med i denne online livetalk, hvor du kan blive klogere på, hvordan angst kan håndteres, så den ikke længere er styrende for hverdagen.

Sundhed
Ikke angivet
Gratis
06.12.22
Se mere
Hvordan kan man komme sig fra psykose?

Hvordan opleves psykose? Hvordan behandles psykose? Og hvordan ser vejen til at komme sig ud? Få svarene denne aften, når PsykInfo sender en livetalk om emnet på Facebook.

Sundhed
Ikke angivet
Gratis
Link til denne side: