Søg
 

​Arrangementer

Her finder du en oversigt over alle Region Sjællands arrangementer.


Alle arrangementer

Dato
Titel
Kategori
Sted
Pris
25.02.20
Se mere
Uddannelsesmesse på Nykøbing F. Sygehus

Tirsdag 25. februar 2020 kl. 15.30-18.00 slår Nykøbing F. Sygehus dørene op for Uddannelsesmesse 2020 med fokus på fremtidens sundhedsvæsen. Gå på oplevelse i uddannelser og teknologier.

Sundhed
Nykøbing F
Gratis
27.02.20
Se mere
Børn som pårørende

​Mindst 30 procent af alle patienter, der er i behandling i psykiatrien, har børn under 18 år. Hvor meget skal man inddrage børnene, hvad skal man sige og hvordan kan man hjælpe børnene med at forstå?

Ikke angivet
Holbæk
Gratis
03.03.20
Se mere
Åbent Sygehus karrieremesse Holbæk Sygehus

Kom til åbent Sygehus karrieremesse på Holbæk Sygehus d. 3 marts, og bliv klogere på mange spændende uddannelser inden for sundhed.

Sundhed
Holbæk
Gratis
05.03.20
Se mere
Angst hos børn og unge

Arrangementet har fokus på angstproblemer hos børn og unge, og på hvordan vi bedst hjælper børn og unge med at overvinde og håndtere angst og bekymring.

Ikke angivet
Roskilde
Gratis
16.03.20
Se mere
Selvmord og selvmordstanker

Alle oplever kriser i livet. For nogle fører kriserne til selvmordstanker, selvmordsforsøg og måske endda selvmord. Inden man når så langt, vil der ofte være en række tegn på, at man mistrives og ikke har det godt.

Ikke angivet
Vordingborg
Gratis
01.04.20
Se mere
OCD tvangstanker og tvangshandlinger

Gennem en personlig beretning og et fagligt oplæg kan du blive klogere på OCD, der er en angstlidelse, hvor man har tilbagevendende tvangstanker og tvangshandlinger.

Ikke angivet
Høng
Gratis
22.04.20
Se mere
Familielivet med autisme

Arrangementet giver en grundviden om autisme og de udfordringer, der følger med, men også eksempler på, hvad man som familie kan gøre, for at få hverdagen til at fungere bedre.

Ikke angivet
Greve
Gratis
27.04.20
Se mere
Depression - en folkesygdom

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Heldigvis kan depression behandles og oftest med et godt resultat.

Ikke angivet
Nakskov
Gratis
12.05.20
Se mere
Tidlige tegn på psykose

Der er flere tegn på en begyndende psykose, som det er vigtigt at reagere på. En hurtig behandling kan nemlig i mange tilfælde helbrede en psykose og øger markant chancerne for at blive rask.

Ikke angivet
Slagelse
Gratis
18.05.20
Se mere
Kultur og kompleksitet. Mellemlederes roller og muligheder

Hvis du som mellemleder i sundhedsvæsnet er nysgerrig på dine muligheder og ikke mindst rolle og betydning for arbejdspladskultur, bør du kigge forbi SUH Roskilde den 18. maj hvor vi holder konference om netop dette.

Sundhed
Roskilde
DKK 750,- (eksl. moms)
Link til denne side: