Søg
 

Angst hos voksne

Mandag d. 28. november 2022 kl. 19:00 - 20:00

Se med i denne online livetalk, hvor du kan blive klogere på, hvordan angst kan håndteres, så den ikke længere er styrende for hverdagen.

Dato
Mandag d. 28. november 2022
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
Angst er en af de mest almindelige psykiske sygdomme i Danmark. Det skønnes at ca. hver 5. dansker på et tidspunkt i livet rammes af en eller anden form for angst.Angsten kan blive meget begrænsende for udfoldelsen af hverdagslivet og have stor indvirkning på relationerne til andre. Men angsten kan man arbejde med og få ud af sin krop, så den ikke længere er styrende. Det kan fx være at arbejde med det, man på grund af angsten undgår. 

I denne livetalk taler vi om angst og redskaber til at håndtere angst sammen med en EN AF OS ambassadør, der selv har haft oplevelser og erfaringer med angst, og en psykolog, der er specialist og supervisor i psykoterapi. 

Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.​

Medvirkende:
- Gitte, EN AF OS ambassadør
- Nina Reinholt, psykolog

Arrangør: Psykinfo Region Sjælland
​​​​​​​​​​​​
Oprettet
02.06.22
Opdateret
14.09.22
 

 Kontakt

 
PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60