Søg
 

Unge med borderline

Tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 19:00 - 21:30

​Borderline (eller emotionel ustabil personlighedsstruktur, borderline type) er en af de mest udbredte personlighedsforstyrrelser og viser sig typisk i de unge år.

Dato
Tirsdag d. 26. marts 2019
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Holbæk Bibliotek
Nygade 9
4300 Holbæk
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link

Tilmeld dig her: tilmelding

Unge med borderline kæmper ofte med en ustabil selvopfattelse og har svært ved at forholde sig til både egne og andres følelser. Det kan virke umuligt at give slip på impulsive og voldsomme, ukontrollerede følelser, og de kan fylde så meget, at alt andet bliver farvet af det. Derfor er det heller ikke ualmindeligt, at unge med borderline lettere havner i konflikter med omgivelserne, som kan have svært ved at forstå den unges voldsomme reaktioner.

Det kan gøre en positiv forskel, at den unges følelser bliver rummet, og at den unge bliver støttet i at få bedre indsigt i og styring af egne reaktionsmønstre for derved at styrke sin egen recovery-proces.

Til arrangementet kan du få et indblik i, hvad borderline er, og hvilke behandlingsmuligheder der er i Psykiatrien. Du får også gode råd til, hvad man selv kan gøre, og hvordan man som pårørende bedst kan være en støtte. Du kan også høre en personlig beretning om det at være ung med borderline og høre et eksempel på recovery efter en svær sygdomsperiode.

Program

Mit liv med borderline,
v. Sarah Patricia Rømer, ambassadør i EN AF OS

Hvordan kan vi forstå borderline?
v. Sune Bo, klinisk psykolog og PhD med særlig stor viden om borderline og Jeanne Walløe Vilmar, speciallæge i Børne- og Ungdomspsykiatri, Psykiatrien Region Sjælland.

Arrangør: Holbæk Bibliotek og PsykInfo 

 
Oprettet
20.12.18
Opdateret
04.03.19
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60