Søg
 

Vis fra kalender

Unge med borderline

Tirsdag d. 28. januar 2020 kl. 19:00 - 21:30

Til arrangementet kan du få et indblik i, hvad borderline er, og hvordan man kan få hjælp. Du får også gode råd til, hvad man selv kan gøre, og hvordan man som pårørende bedst kan være en støtte.

Dato
Tirsdag d. 28. januar 2020
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Stevns Bibliotekerne
Kirketorvet 2
4660 Store Heddinge
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link
Tilmeld dig her: Tilmelding
OBS! ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE UDSOLGT.

Borderline (eller emotionel ustabil personlighedsstruktur, borderline type) er en af de mest udbredte personlighedsforstyrrelser og viser sig typisk i de unge år.

Unge med borderline kæmper ofte med en ustabil selvopfattelse og har svært ved at forholde sig til både egne og andres følelser. Det kan virke umuligt at give slip på impulsive og voldsomme, ukontrollerede følelser, og de kan fylde så meget, at alt andet bliver farvet af det. Derfor er det heller ikke ualmindeligt, at unge med borderline lettere end andre havner i konflikter med omgivelserne, som kan have svært ved at forstå den unges voldsomme reaktioner.

Det kan gøre en positiv forskel, at den unges følelser bliver rummet, og at den unge bliver støttet i at få bedre indsigt i og styring af egne reaktionsmønstre for derved at styrke sin egen recovery-proces.

Til arrangementet kan du få et indblik i, hvad borderline er, og hvordan man kan få hjælp. Du får også gode råd til, hvad man selv kan gøre, og hvordan man som pårørende bedst kan være en støtte. Du kan også høre en personlig beretning om det at være ung med borderline.

PROGRAM:
”Mit liv med borderline”
v. Sarah Patricia Rømer, ambassadør i EN AF OS

”Unge med Borderline”
v. psykolog Signe Hagelskjær fra B&U

Arrangører:
Stevns Biblioteker og PsykInfo
 
Oprettet
10.12.19
Opdateret
20.01.20
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60