Søg
 

Vis fra kalender

Ung med bipolar lidelse

Tirsdag d. 21. marts 2023 kl. 19:00 - 20:00

I denne livetalk møder du både personlige erfaringer og faglig viden, når vi taler om alle aspekterne af at være ung med bipolar lidelse.

Dato
Tirsdag d. 21. marts 2023
Tid
Kl. 19:00 - 20:00
Sted
Livetalken livestreames på PsykInfos Facebookside:
www.facebook.com/psykinfosjaelland
Pris
Gratis
Tilmelding
Ingen
Bipolar lidelse viser sig typisk første gang i 15-25 års alderen, og når sygdommen rammer unge, kan de store følelsesudsving mellem mani og depression, som er kendetegnende for sygdommen, blive opfattet som almindelig teenageadfærd. Hvis det derimod er bipolar lidelse, er det vigtigt at opdage, fordi tidlig behandling giver den bedste mulighed for et liv i balance. Samtidig kan det at få en diagnose som ung åbne op for en proces på godt og ondt, fordi det påvirker selvopfattelse og identitet i en periode af livet, hvor man er ved at udvikle sin personlighed. Og hvordan holder man balancen i en hverdag, hvor man gerne vil leve som andre unge? 
I denne livetalk møder du både personlige erfaringer og faglig viden, når vi taler om alle aspekterne af at være ung med bipolar lidelse.
Livetalken er et online arrangement, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor vi livestreamer. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.

Arrangør: PsykInfo Region Sjælland

Oprettet
12.12.22
Opdateret
12.12.22
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60