Søg
 

Syg uden diagnose

Onsdag d. 20. marts 2019 kl. 19:00 - 21:30

Det anslås, at cirka 300.000 danskere har en funktionel lidelse i en sådan grad, at det har konsekvenser for deres livskvalitet.

Dato
Onsdag d. 20. marts 2019
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Vordingborg Bibliotekerne
Kulturarkaden
Sydhavnsvej 6
4760 Vordingborg
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link
Tilmeld dig her: tilmelding

Det anslås, at cirka 300.000 danskere har en funktionel lidelse i en sådan grad, at det har konsekvenser for deres livskvalitet. Funktionelle lidelser dækker over en række lidt mere alment kendte lidelser som for eksempel kronisk træthedssymptom, irritabel tyktarm og kronisk piskesmæld. Når man har en funktionel lidelse, er der ingen oplagte kliniske fund, som kan forklare de symptomer, man oplever, og mange med en funktionel lidelse føler sig misforstået og mistænkeliggjort. Da diagnosen hverken kan tilskrives noget fysisk eller psykisk, udfordrer den vores forestillinger om, at sygdomme enten er rent fysiske eller udelukkende psykiske.

På denne aften kan du både høre om den nyeste viden om udredning, behandling og indsatsen mod funktionelle lidelser, og du kan få indblik i, hvilke udfordringer man typisk oplever, når man har en funktionel lidelse, og hvordan man kan forsøge at tackle dem i almen praksis. 

Program

"Udredning, behandling og fremtidig organisering af arbejdet med funktionelle lidelserUdredning, behandling og fremtidig organisering af arbejdet med funktionelle lidelser"
v. Inger Merete Terp, overlæge og enhedsleder, Liaisonklinikken

"Funktionel sygdom i praksis"
v. Morten Jakobsen, praktiserende læge

Arrangør: Vordingborg Bibliotekerne og PsykInfo
Oprettet
20.12.18
Opdateret
04.03.19
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60