Søg
 

Syg uden diagnose - AFLYST

Onsdag d. 04. november 2020 kl. 19:00 - 21:30

Det anslås, at cirka 300.000 danskere har en funktionel lidelse i en sådan grad, at det har konsekvenser for deres livskvalitet.

Dato
Onsdag d. 04. november 2020
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
Pris
Gratis
Tilmelding
Se nedenstående link

OBS! ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST
På grund af den øgede opmærksomhed på at reducere Corona-smitterisikoen, inviterer vi ikke til fysisk forsamling af mange mennesker.

Har du spørgsmål om funktionel lidelse, vil vi opfordre dig til at kontakte PsykInfos rådgivning, der har åbent alle hverdage.
Find info om PsykInfos rådgivning og åbningstider

Det anslås, at cirka 300.000 danskere har en funktionel lidelse i en sådan grad, at det har konsekvenser for deres livskvalitet. Funktionelle lidelser dækker over en række lidt mere alment kendte lidelser som for eksempel kronisk træthedssymptom, irritabel tyktarm og kronisk piskesmæld. Når man har en funktionel lidelse, er der ingen oplagte kliniske fund, som kan forklare de symptomer, man oplever, og mange med en funktionel lidelse føler sig misforstået og mistænkeliggjort. Da diagnosen hverken kan tilskrives noget fysisk eller psykisk, udfordrer den vores forestillinger om, at sygdomme enten er rent fysiske eller udelukkende psykiske.

På denne aften kan du både høre om den nyeste viden om udredning, behandling og indsatsen mod funktionelle lidelser, og du kan få indblik i, hvilke udfordringer man typisk oplever, når man har en funktionel lidelse, og hvordan man kan forsøge at tackle dem i almen praksis. 

PROGRAM:

Udredning, behandling og fremtidig organisering af arbejdet med funktionelle lidelser
v. Inger Merete Terp, overlæge og enhedsleder, Liaisonklinikken

Funktionel sygdom i praksis
v. Morten Jakobsen, praktiserende læge


ARRANGØRER:
Slagelse Bibliotek og PsykInfo 

Oprettet
04.08.20
Opdateret
21.10.20
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60