Søg
 

Vis fra kalender

Op og ned med bipolar - AFLYST!

Tirsdag d. 02. februar 2021 kl. 19:00 - 21:30

Bipolar sygdom er svær at leve med - også for pårørende - men kan behandles med medicin, terapi og en personlig indsats for at finde redskaber til at mestre sit liv

Dato
Tirsdag d. 02. februar 2021
Tid
Kl. 19:00 - 21:30
Sted
Lollandsbibliotekerne
Søvej 8
4900 Nakskov
Pris
Gratis
Tilmelding
Arrangementet er desværre aflyst.

OBS! Pga. corona situationen er vi desværre nødt til at aflyse dette arrangement. Vi håber på at kunne afholde arrangementet i efteråret. Har du spørgsmål om bipolar lidelse er du altid velkommen til at kontakte PsykInfos rådgivning på 70 25 02 60.

Bipolar lidelse er en psykisk sygdom, hvor man kan svinge imellem depression, mani og perioder uden symptomer.
Under depression kan krop og sind føles lammet og følelsen af håbløshed kan være overvældende. Under mani er sindsstemningen løftet, man kan være opstemt, have øget selvfølelse og ofte urealistiske idéer. Med manien kan følge en vrede og irritation.
 
Bipolar sygdom er svær at leve med - også for pårørende - men kan behandles med medicin, terapi og en personlig indsats for at finde redskaber til at mestre sit liv.  
 

Denne aften fortæller en ambassadør fra EN AF OS sin personlige historie om sit liv med bipolar lidelse, ligesom vi også skal høre et fagligt oplæg om bipolar lidelse. Efterfølgende er der tid til spørgsmål og debat.

PROGRAM

- Fagligt oplæg v. Belinda Hansen
- Personligt oplæg v. Charlotte Blixenkrone Henriksen, ambassadør i EN AF OS

 

 

 
 
 
 
Oprettet
08.12.20
Opdateret
20.01.21
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60